Fly København Nice

Book fly fra København til Nice i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Nice i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Nice, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly København Nice – Nyd en kulinarisk by

Nice, Nizza, Niça.. Nice er en by med mange navne, som har tiltrukket masser af besøgende gennem årene. Det er ikke svært at forstå byens popularitet med tanke på dens kombination af smukke bygninger, spændende køkken og gode muligheder for sol og bad. Nice blev grundlagt allerede omkring 350 f.Kr. og har periodisk tilhørt Italien, hvilket bl.a. viser sig gennem navne på steder og indflydelser fra den italienske madtradition. Kun restauranterne i Nice er værd at tage en tur for, og de tilbyder det bedste fra det lokale og det franske køkken. Prøv gerne Socca og Salade Niçoise (en kikærte pandekage og en tunfisksalat), som begge er to af mange retter, der er forbundet med Nice. Der er også mulighed for at tage udflugter til vingårde og gå på vinsmagning i området.

Fly København Nice for at få en kulinarisk oplevelse, du sent vil glemme!

Shopping, kultur og seværdigheder

Nice har et bredt udvalg af shoppingmuligheder med butikker fra de mere eksklusive mærker til mere budgetvenlige alternativer. Avenue Jean Médecin er en kendt shoppinggade, som både har mindre butikker og butikker fra de større kæder.

Der er mange kulturelle og historiske seværdigheder i Nice. Vieux Nice er navnet på den gamle bydel, som er typisk fransk malerisk med snoede gader og pastelfarvede huse. Slottshøjen La Colline du Château har et imponerende læge med udsigt over byen, og der er vandrestier for dem, der ønsker at komme derop til fods. Udover bygninger og andre seværdigheder tilbyder Nice også et aktivt natteliv med mange barer, klubber og livemusik.

Nices største signatur er måske den palmebelagte strandpromenade og den dejlige strand. Et besøg i Nice kan være en afslappende og afslappende oplevelse, men også en rejse fyldt med indtryk og oplevelser.

Transport fra Nice lufthavn (NCE)

Nice lufthavn, også kendt som Nice Côte d'Azur Airport, ligger lige ved havet, omkring 7 km sydvest for Nice. Lufthavnen er godt forbundet til både Nice, Cannes og Monaco, og der er endda helikopterture mellem Monaco og lufthavnen. Hvis du skal til Nice, er der flere og billigere transportmuligheder til og fra byen.

Bus

Fra lufthavnen kører både lokale busser og expressbusser til Nice centrum. Fra lufthavnen kan du vælge at tage de lokale busser, der stopper på den anden side af parkeringspladsen foran Terminal 1. Hvis du ønsker en mere effektiv rejse, kan du vælge at tage expressbusserne, der kører til Gamlebyen i Nice og strandene i området. Disse kører med intervaller på 20 minutter og kører fra begge terminaler på lufthavnen.

Sporvogn

Fra lufthavnen kan du tage linje 2 ind til byens centrum. Denne kører fra begge terminaler og tager omkring 30 minutter til Promenade des Arts i Nice.

Tog

Du kan også vælge at tage toget. Togstationen ligger omkring 500 meter fra Terminal 1.

Taxa

Hvis du vil tage en taxa, er de uden for begge terminaler. Husk at taxachauffører ofte tager betaling for bagage eller ekstra passagerer, samt bompenge.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Nice i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Nice i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig