Fly København Miami

Book København Miami i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Miami i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Miami, som passer dig.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Drømmer du om en tur til Miami? Med SAS kan du flyve direkte fra København til Miami hver dag på blot 10 timer og 20 minutter. Book din rejse fra København til Miami nu! 

Book København Miami – Transport til og fra Miami Lufthavn  

Miami Lufthavn er den travleste lufthavn i Florida, og er placeret 13 km fra centrum af Miami. Der findes flere forskellige transportmidler, du kan gøre brug af, når du skal fra lufthavnen ind til centrum af Miami. Nedenfor kan du danne dig et lille overblik over, hvilke transportformer du kan benytte dig af, når du lander.   

Metro

Den orange metrolinje kører direkte fra lufthavnen ind til centrum af Miami. For at komme til lufthavnens metrostation er du nødt til at benytte lufthavnens monorail bane MIA Mover, som du finder i alle lufthavnens terminaler. Det er gratis at tage MIA Mover.   

Bus  

Skal du til Miami Beach, kan du tage ekspresbussen Miami Beach Airport Flyer, som kører direkte dertil hver halve time.   

Biludlejning  

Miami har en strategisk god placering i Florida, som gør den til den oplagte destination, hvis du drømmer om en kør-selv ferie i solskinsstaten.  

I Miami er det let at leje en bil, da alle biludlejningsfirmaer er samlet under det samme tag. I lufthavnen kan du hoppe ombord på MIA Mover, der transporterer jer direkte hen til biludlejningscenteret. Det er en god idé at bestille en bil hjemmefra, så du er sikker på at få den type bil, du ønsker, og du slipper samtidig for at bruge ekstra tid i lufthavnen, da bilen står klar til dig, når du ankommer. Book en bil til din rejse til Miami 

Taxa 

Der er selvfølgelig også mulighed for at tage en taxa ind til centrum. Du finder taxaholdepladsen udenfor ankomsthallen. 

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Miami i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Miami i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig