Fly København Gdansk

Book København Gdansk i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Gdansk i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Gdansk, som passer dig.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Flyv med SAS til Gdansk – vi har flere daglige afgange fra København. Vi flyver direkte dertil, så turen derhen tager kun en time. Gdansk er derfor både en oplagt destination til forretningsrejser og til en lille weekend-getaway. 

Gdansk blev nærmest jævnet med jorden under 2. verdenskrig, men fremstår i dag som et levende museum, hvilket vi kan takke den polske befolkning for, som er kendt for deres evne til at genopbygge. 

I dag rummer Gdansk alt, hvad du kan forlange, når du besøger en større by i Europa. Her kan du oplevelse alt fra kultur, natteliv og shopping til spa og strand – en ting er i hvert fald sikkert, du kommer ikke til at kede dig under dit besøg i Gdansk. Find din afgang fra København til Gdansk i dag!

Fly København Gdansk – Tranport til og fra Gdansk Lufthavn  

Gdansk Lufthavn er en mellemstor moderne lufthavn, som er placeret kun 10 km fra centrum af Gdansk. Skal du besøge Sopot eller Gdynia, er de kun henholdsvis 11 og 23 km væk.   

Bil 

Ude foran Gdansk Lufthavn finder du flere biludlejningsvirksomheder, hvor du med fordel kan leje en bil, hvis du gerne vil opleve lidt af oplandet til Gdansk.  

Ved du allerede på forhånd, at du ønsker at leje en bil, er det altid en god idé at booke en bil hjemmefra, da den på den måde står klar til dig, når du lander. Book din udlejningsbil her 

Bus  

Den billigste måde at komme ind til centrum på er med bus. Tag bus 210B fra lufthavnen ind til centrum, det tager omkring 30 minutter.   

Taxa 

Foretrækker du at tage en taxa fra Gdansk Lufthavn ind til centrum, finder du taxaholdepladsen udenfor hovedindgangen til terminalen. 

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Gdansk i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Gdansk i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig