Fly København Manchester

Book fly fra København til Manchester i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Manchester i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Manchester, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Er du på udkig efter gode flybilletter fra København til Manchester? Flyv med SAS direkte fly fra København til Manchester på blot halvanden time, og nyd godt af de mange fordele, der er inkluderet i din billet, uanset hvilken rejseklasse du rejser på.  

Vi flyver fra København til Manchester op til to gange dagligt, så du let kan finde en afgang, der passer dig, ligegyldigt om du skal på forretningsrejse eller storbyferie.  

Fly København Manchester – Seværdigheter

Manchester er en by i konstant udvikling og har noget for alle. Her er meget mere end bare fodbold, og byen har et stort udvalg af engelske pubber og trendy caféer. Byen, som bærer præg af sin industrielle historie kombineret med moderne nybyggeri, har en bred variation af arkitektoniske stilarter, hvilket giver et spændende udtryk. Når du er i Manchester, er der flere seværdigheder eller oplevelser værd at besøge. Nedenfor er nogle eksempler.

Musik

Manchester har en fantastisk musikscene, der tilbyder et væld af koncerter og livemusik. Hvis dette er af interesse, bør du tage en tur til byens mange barer og pubber. I Manchester er der også et stort antal pladebutikker, hvor Vinyl Exchange, Eastern Bloc Records og Piccadilly Records er butikker, der absolut er værd at besøge, uanset om du har en pladespiller eller ej.

Kunst

Manchester kan også tilbyde flere fantastiske kunstgallerier, de to mest populære er Whitworth Art Gallery og Manchester Art Gallery. Whitworth Art Gallery kombinerer moderne kunst og design med mere traditionelle og historiske udstillinger. Galleriet har gennemgået en omfattende udvidelse, hvilket har resulteret i både en skulpturpark og et café med spektakulær udsigt. Manchester Art Gallery huser historiske kunstværker fra samlet seks århundreder. Kunstmuseet er offentligt ejet og er åbent alle ugens dage.

Fodbold

Uanset om du er interesseret i fodbold eller ej, er et besøg til en fodboldkamp i Manchester en oplevelse ud over det sædvanlige. En tur til Manchester er derfor sjældent komplet uden et besøg til Manchester Uniteds hjemmebane Old Trafford. Her kan du opleve fodbold i verdensklasse og virkelig føle den unikke stemning, som kun engelske fodboldsupportere kan skabe!

Transport fra Manchester lufthavn (MAN)

Manchester lufthavn er i dag den største lufthavn i England, udover lufthavnene i London. Lufthavnen ligger 15 km uden for Manchesters centrum, og den korte afstand ind til centrum gør det derfor let at transportere sig mellem lufthavnen og byens centrum. Rejser du til Manchester eller andre destinationer i regionen, kan du vælge mellem flere transportmuligheder.

Tog

Fra Manchester lufthavn er der regelmæssige afgange med tog til Manchester Piccadilly, som er byens hovedbanegård. På hverdage og lørdage kører togene så ofte som 8-10 gange i timen på denne strækning, og på søndage kører togene op til fire gange i timen.

Bus

Vælger du at tage bussen, har du to muligheder at vælge imellem: flybus eller lokal bus. Flybusserne kører med regelmæssige intervaller døgnet rundt og tager mellem 20-40 minutter ind til centrum. Hvis disse ikke passer ind i dit tidsplan, kan du i stedet tage linje 43 med den lokale operatør. Bussen kører til Piccadilly busstation og tager omkring 45 minutter, afhængigt af trafikken. De lokale busser kører med et interval på 10 og 30 minutter, afhængigt af hvornår på dagen du ankommer til lufthavnen.

Sporvogn

Du kan tage en sporvogn hele vejen fra Manchester lufthavn til byens centrum. Bemærk dog, at rejsen tager betydeligt længere tid end med tog.

Taxa

Taxa er ofte et bekvemt måde at komme ind til Manchesters bykerne. Her kan du vælge mellem flere operatører, hvor flere specialiserer sig i rejser til lufthavnen og derfor kan tilbyde gode priser. Du finder taxaerne uden for alle tre terminaler.

Lejebil

På lufthavnen er der et stort udvalg af biludlejningsfirmaer. Derfor har du gode muligheder for at leje en bil i Manchester. Som regel får du bedst pris, hvis du booker lejebilen i god tid. Desuden vil bilen også være klar, når du lander, hvilket er en fordel, hvis du lander uden for almindelige åbningstider. Book en lejebil

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Manchester i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Manchester i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig