Fly København Manchester

Book København Manchester i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Manchester i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Manchester, som passer dig.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Er du på udkig efter gode flybilletter fra København til Manchester? Flyv med SAS direkte fly fra København til Manchester på blot halvanden time, og nyd godt af de mange fordele, der er inkluderet i din billet, uanset hvilken rejseklasse du rejser på.  

Vi flyver fra København til Manchester op til to gange dagligt, så du let kan finde en afgang, der passer dig, ligegyldigt om du skal på forretningsrejse eller storbyferie.  

Book fly København Manchester – Transport til og fra Manchester Lufthavn  

Manchester Lufthavn er en international lufthavn med mange daglige afgange. Lufthavnen er placeret 15 km fra centrum af byen, men der er gode transportmuligheder, så bare rolig, du kan nemt, hurtigt og billigt komme ind til centrum fra lufthavnen. Er det første gang, du skal besøge Manchester, har vi lavet en lille guide til dig, så du ved, hvad du skal gøre for at komme ind til centrum, når du lander i lufthavnen.   

Tog 

Den letteste måde at komme fra lufthavnen ind til centrum af Manchester er med tog. Togene kører ofte, og turen til centrum tager ikke mere end 15–25 minutter afhængig af om toget standser ved mindre stationer.  

Bus  

Foretrækker du at tage en bus ind til centrum af Manchester, kører National Express ofte. Det eneste minus ved denne transportform er, at turen tager mere end en time.   

Tram  

Har du ikke prøvet at køre i sporvogn før, har du muligheden nu. Du kan nemlig tage en sporvogn hele vejen fra Manchester Lufthavn ind til centrum af byen. Vær dog opmærksom på, at turen tager væsentlig længere tid end med tog.   

Taxa  

Det er selvfølgelig også muligt at tage en taxa. Udenfor terminalen finder du en taxaholdeplads, hvor du let kan praje en taxa. Fordelen ved denne transportform er, at du kan blive kørt direkte til hotellet, hvilket især er oplagt, hvis du har meget bagage med dig. 

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Manchester i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Manchester i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig