Fly København Thessaloniki

Book fly fra København til Thessaloniki i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Thessaloniki i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Thessaloniki, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Leder du efter direkte fly fra København til Thessaloniki? På under tre timer kan du komme direkte til Grækenlands næststørste by Thessaloniki, som byder på alt, hvad man kan tænke sig i en storby – og mere til. I Thessaloniki vil du opleve den perfekte kombination af historie, kultur, shopping, gastronomi og oplevelser, det er derfor en oplagt feriedestination, uanset hvad du foretrækker at lave på din ferie. 

Fly København Thessaloniki – Værd at se i Thessaloniki 

White Tower of Thessaloniki

Det er ikke uden grund, at du i dag kan blive klogere på Thessalonikis historie i netop denne bygning. Det gamle tårn er en tidligere osmannisk fæstning, der foruden det, også har fungeret som fængsel i en årrække. Tårnet har i mange år været vartegn for Thessaloniki, og er et sted, du er nødt til at besøge på, hvis du er interesseret i historie og kultur.  

Aristotelous Square

Den store offentlige plads ved havnefronten danner ramme for meget socialt liv i Thessaloniki. Her kan du nyde udsigten over vandet, imens du slukker tørsten med en kop kaffe eller en forfriskende læskedrik.  

Arch of Galerius

Det oldgamle monument Arch of Galerius har prydet Thessaloniki siden år 303, hvor det blev indviet. Det ikoniske monument illustrerer Galerius' sejr over perserne, hvilket kommer til udtryk gennem de sejrsrelieffer, som monumentet er udsmykket med. 

Transport fra Thessaloniki Internationale Lufthavn 

Thessaloniki Lufthavn er placeret omkring 14 kilometer sydøst for centrum af Thessaloniki, og er Grækenlands næststørste lufthavn. Fra lufthavnen ind til centrum af Thessaloniki er det muligt at gøre brug af to transportformer: bus og taxa.  

Bus 

Fra lufthavnen kører der busser hver 30. minut. ind til centrum af Thessaloniki. Her kan Nr. X1 “KTEL – Airport ” bruges i dagtimerne, og Nr. N1 “KTEL – Airport ” om natten. Turen tager omkring 40–50 minutter afhængig af trafik.  

Taxa 

Foretrækker du at køre med taxa, er der også rig mulighed for det. Du finder taxaholdepladsen ude foran terminalen. Det tager omkring 35 minutter at køre i bil ind til centrum fra lufthavnen. 

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Thessaloniki i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Thessaloniki i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig