Fly København Stavanger

Book København Stavanger i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Stavanger i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Stavanger, som passer dig.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Stavanger er stedet for dig, der trives i naturrige omgivelser. Skal din ferie være aktivitetsrig og stå på oplevelser i det fri, er Stavanger den helt rette destination for dig. Med SAS kan du booke en flybillet fra København til Stavanger direkte med en flyvetid på under halvanden time.  

Stavanger er den fjerdestørste by i Norge og ligger i den sydvestlige del af Norge. Og her finder du indbegrebet af norsk natur. Med fjorde, vilde strande og utallige udsigssteder kan du i Stavanger få en ferie eller et weekendophold, hvor den norske natur kommer helt ind under huden. Opdag Norges vilde natur – find dit fly fra København til Stavanger i dag! 

Fly København Stavanger – Oplev hele Stavanger

Stavanger kalder på aktiviteter og naturnydelse. Tag på vandreture langs den smukke kyst og Stavangers vilde strande. Eller bestig Preikestolen, der er en af Norges topattraktioner og giver dig en enestående udsigt ud over fjorden og den smukke natur i Norge. Du kan også vælge at tage på sejlture på Lysefjord og se kysten fra vandet.  

Blot en lille gåtur fra Stavanger Centrum finder du Gamle Stavanger – et idyllisk område med brostensbelagte gader og hvide velbeholdte træhuse. Særligt om sommeren, når alt blomstrer, kan du opleve autentisk norsk idyl.

Er nye kulinariske oplevelser en stor del af din rejselyst? Hengiv dig til madoplevelser ud over det sædvanlige i Stavanger. Med friske råvarer udplukket direkte fra den norske natur og fisk og skaldyr fra de norske have, er du sikret en god oplevelse for ganen. 

Besøg Stavanger med familie, venner eller din kære – der er oplevelser til enhver rejsende. 

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Stavanger i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Stavanger i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig