Fly København Frankfurt

Book fly fra København til Frankfurt i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Frankfurt i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Frankfurt, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Skal du på forretningsrejse i Frankfurt, eller er du blot nysgerrig på, hvad det tyske kultur- og finanscentrum har at byde på?

Vi flyver direkte til Frankfurt fra København både morgen, middag og aften. Der er derfor rig mulighed for at finde en afgang, der passer ind i dine planer. Og det bedste af det hele – det tager ikke mere end 1,5 time at komme fra København til Frankfurt Lufthavn – også kaldet Flughafen Frankfurt am Main. 

Book din rejse fra København til Frankfurt nu!

Fly København Frankfurt – Tranport fra Frankfurt Lufthavn  

Frankfurt Lufthavn er den travleste lufthavn i Tyskland hvilket dens størrelse også bærer præg af. I lufthavnen finder du to passagerterminaler, og en tredje terminal der er forbeholdt førsteklasses passagerer. Terminal 1 og 2 er forbundet med et tog, så du på få minutter kan komme fra den ene terminal til den anden.  

Frankfurt Lufthavn er placeret kun 12 kilometer fra centrum af Frankfurt, det tager af den grund ikke mere end 10–15 minutter at komme ind til centrum med tog.

Der findes mange forskellige transportmuligheder, du kan benytte dig af, når du lander i Frankfurt Lufthavn. Læs mere om de forskellige transportmuligheder nedenfor.   

Taxa  

Uanset hvilken terminal du lander ved, finder du et stort udvalg af taxaer døgnet rundt. Selve turen fra lufthavnen ind til centrum af Frankfurt tager mellem 20–30 minutter afhængig af trafikken.  

Ønsker du at tage en taxa ind til lufthavnen, når du skal tilbage til København, er det grundet størrelsen på lufthavnen en god idé at fortælle chaufføren navnet på dit flyselskab, eller hvilken terminal du skal flyve fra. På den måde er du sikker på, at du bliver kørt til den rigtige terminal, og du slipper dermed for at bøvle med at komme fra den ene terminal til den anden.  

Desuden er det en god ide at aftale en fast pris, hvis det er lige i myldretiden.   

Tog  

Frankfurt Lufthavn har hele to togstationer, hvor du både finder lokale og regionale toge. Den ene er placeret i terminal 1, her finder du S-Bahn, regionale tog og pendlertog, hvor den anden AIRail Terminal er for passagerer, som skal rejse længere. AIRail Terminal ligger ved siden af terminal 1.  

Skal du ind til centrum af Frankfurt, kan du enten tage S-Bahn linje S8 eller S9, som kører til Frankfurt Central Station. Turen tager ca. 10–15 minutter.  

Bus

Vil du hellere tage bussen ind til centrum af Frankfurt, er dette også en mulighed. De fleste busser stopper ude foran ankomsthallen i terminal 1, men enkelte stopper også foran terminal 2 (Level 2). Turen til centrum tager omkring en halv time, og du kan købe billet i bussen.  

Er du interesseret i gode rejsetips til Frankfurt? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor vi har samlet vores råd til en god ferie i Frankfurt.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Frankfurt i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Frankfurt i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig