Fly København Bologna

Book fly fra København til Bologna i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Bologna i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Bologna, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Leder du efter direkte flybilletter fra København til Bologna? Med SAS kan du flyve direkte fra København til Bologna på blot 2 timer, det er derfor en oplagt destination til en miniferie. 

Bologna er en skøn by, som byder på et væld af interessante oplevelser, ligegyldig om du er til historiske monumenter, vil se de fortryllende olivenlunde eller er vild med at shoppe

Fly København Bologna – Transport fra Bologna Lufthavn  

Bologna Lufthavn er officielt kaldt Aeroporto Guglielmo Marconi efter fysikeren af samme navn. Lufthavnen er placeret kun 6 km fra centrum af Bologna, det tager derfor ikke mere end fem minutter at køre fra lufthavnen ind til byen, da der er motorvej hele vejen.   

Bus 

Der findes ingen togforbindelse fra lufthavnen ind til centrum, i stedet kan du benytte dig af Aerobus’ busservice, som kører ind til centrum omkring 20 minutter.  

Taxa 

Vil du ind til centrum hurtigst muligt, er der rig mulighed for at finde en taxa i lufthavnen. Taxaholdepladsen finder du udenfor ankomsthallen.   

Udlejningsbil  

Overvejer du at leje en bil? I ankomsthallen finder du flere biludlejningsselskaber, hvor du har mulighed for at leje en bil. Du kan sagtens vente med at bestille til du ankommer til lufthavnen, men vi anbefaler, at du gør det hjemmefra, da det er muligt at få en bedre pris, og så slipper du også for at bruge unødvendig tid i lufthavnen.  

Book udlejningsbil i Bologna

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Bologna i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Bologna i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig