Fly København Genève

Book fly fra København til Genève i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Genève i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Genève, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Leder du efter flybilletter fra København til Genève? Hos SAS finder du mange ugentlige afgange til Genève – både direkte ruter og med mellemlandinger. Hvad end du skal på forretningsrejse eller forlænget weekend i Genève, kan du med sikkerhed finde en afgang, der passer ind i dine planner.

Flyv fra København til Genève på blot to timer, og nyd godt af SAS’ mange fordele! Book din rejse fra København til Genève nu!

Book fly fra København til Genève

Oplev det smukke hjertet af Europa. Det internationale Genève har meget at byde på, hvad enten du søger forretning, weekendtur eller et udgangspunkt for at udforske Schweiz eller andre lande i Europa. Vi tilbyder direkte flyvninger fra Stockholm, Oslo eller København året rundt. Tag chancen for at booke flyvning til uret hjemby og den forbløffende smukke Genève allerede i dag!

Genève – Hjertet af Europa

Når du booker flyvning København Genève vil du bemærke, at den internationale by Genève har meget at tilbyde. Udover at Schweiz næststørste by tilbyder et rigt erhvervsliv, hvor FN's Europæiske hovedkvarter er placeret, er der også meget at underholde sig med som turist.

Byen har et bredt udvalg af museer, hvor kunstinteresserede kan besøge MAMCO og Centre d'Art Contemporain for at se den nyeste moderne kunst. Besøg også The International Museum of the Reformation for at lære mere om Schweiz og Europas historie.

Hvis du er interesseret i ure, er Genève det rette sted for dig, da det er hjemsted for urmagere, som du kan se på Patek Philippe Museum.

Fly København Genève – Få en kulinarisk oplevelse

Med sit centrale læge i Europa, hvor Frankrig kun ligger 20 minutter væk og Italien mindre end 2 timer væk, kan vi garantere, at byen tilbyder en fantastisk køkkenoplevelse. I Genève findes der mere end 1000 restauranter og er derfor Schweiz hovedstad, når det kommer til madoplevelser.

Byen tilbyder lokale specialiteter som fondue, raclette, fisk, røget pølse og uimodståelige gryderetter.

Hvis du ønsker mere inspiration, kan du besøge vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor alle vores bedste rejsetips til Genève er samlet.

Fly København Genève – Transport til og fra Genève Lufthavn  

At flyve fra København til Genève er nemt, og når du ankommer til lufthavnen, er det let at komme ind til centrum eller videre ud i Europa. Genève lufthavn ligger på grænsen mellem Schweiz og Frankrig, kun 4 km fra centrum af Genève. Hvis du ønsker at komme ind til byen, kan du vælge mellem tog, bus, taxa eller lejebil. Som sagt kan du også let komme til andre lande i Europa, såsom Frankrig. Dette da lufthavnen har direkte tog til flere store franske byer.

Tog  

Den hurtigste måde at komme fra lufthavnen ind til centrum er med tog. I lufthavnen finder du en togstation, hvor der både er forbindelser til Frankrig og Schweiz. Uanset hvilket tog du springer på, stopper den på Cornavin, der er centralt placeret i Genève. Turen til Cornavin tager kun otte minutter.   

Bus  

Vil du benytte transporttiden til at se lidt af byen, er bus et oplagt valg. Buslinje 10 kører til centrum af Geneve (afgår hvert 10. minut).   

Taxa 

Den mest bekvemme måde at komme til din slutdestination er med taxa. Du finder taxaholdepladsen udenfor ankomsthallen.  

Lejebil

Leje af en bil er en god ide, som giver dig stor frihed og som du desuden kan tjene EuroBonus-point på.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Genève i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Genève i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig