Fly København Wroclaw

Book København Wroclaw i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Wroclaw i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Wroclaw, som passer dig.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

SAS flyver dig direkte fra København til den polske storby, Wroclaw. Flyveturen er dejlig kort og varer kun 1 time og 10 minutter.

Wroclaw er en af Polens største, ældste og mest dynamiske byer. Byen er rig på historie og har været under indflydelse af Tyskland og hed engang Breslau. I dag har byen en rig historie og mange seværdigheder at byde på.

Fly København Wroclaw – Oplev Wroclaw

Wroclaw er en historisk og arkitektonisk perle, der efter krig blev genopbygget og i dag er en kombination af arkitektur fra flere nationaliteter. Wroclaws arkitektur er præget af bøhmisk, østrisk, preussisk og polsk arkitektur og byens smalle gader giver en helt speciel oplevelse.

I Wroclaw er det værd at besøge Det Barokke Universitet, som blev grundlagt i 1670, og som har været et akademisk hovedsæde for universitetet. Ved universitetet ligger den barokke ceremonisal, Aula Leopoldina, som har et utroligt smukt kunsthåndværk og udsmykning. Universitetet benyttes stadig som et universitet, men er åbent for guideture og turister.

Du kan besøge Katedral øen i den ældste del af Wroclaw – Ostrów Tumski eller tag en vodkasmagning tur med dine venner. Derudover er torvet og rådhuset en af de mest populære steder at besøge for turister. Her er livligt med moderne byliv, lækre spisesteder og natteliv. Rådhuset er måske det smukkeste i hele Europa med sengotisk stil, og blev bygget omkring det 14.-15. århundrede.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Wroclaw i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Wroclaw i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig