Fly København Oslo

Book fly fra København til Oslo i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Oslo i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Oslo, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Flyv direkte med SAS til hovedstaden Oslo. Her er der mange gode muligheder for at opleve shopping, kultur, historie og moderne byliv. Oslo er en by i rivende udvikling og har sin helt egen charme. 

SAS flyver med dig til den spændende norske hovedstad. Flyver du direkte med SAS tager flyveturen kun 1 time og 10 minutter, hvilket giver dig en kort og dejlig tur til Oslo. Den korte flyvetur gør Oslo til et oplagt valg, når du vil til tage en weekendtur eller miniferie. 

SAS har op til 13 daglige afgange fra København til Oslo. Du har derfor rige muligheder for at vælge det tidspunkt, der passer dig bedst. 

Fly København Olso – Oplev hovedstaden Oslo

Oslo er en by i udvikling – derfor sker der noget nyt hele tiden. Oslo har først og fremmest en fantastisk natur, der kan nydes året rundt. Her er gode muligheder for shopping, hvis du tager til Karl Johan strøget, og arkitekturen er spændende med både nye og gamle bygninger.

Muligheden for at opleve kunst og historie er stærk med attraktioner som Operahuset, Kongeslottet, Vigelandsparken – og meget mere. Tag til Akerselva for at se den smukke vilde flod, der løber gennem hele byen. Prøv de forskellige naturaktiviteter i Oslo, og få taget nogle uforglemmelige billeder. 

Vil du have endnu mere inspiration? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor alle vores bedste rejsetips til Oslo er samlet.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Oslo i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Oslo i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig