Fly København Venedig

Book fly fra København til Venedig i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Venedig i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Venedig, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Book fly fra København til Italiens perle Venedig med SAS! Venedig er særlig velbesøgt i sommerhalvåret, hvor de lune dage virkelig kan nydes med at gå på opdagelse i byen. Om sommeren kan du derfor flyve fra København til Venedig direkte, mens vi om vinteren flyver via Frankfurt

Venedig er kaldt Europas mest romantiske by – og ikke uden grund. Byen vrimler med historiske bygninger og skaber en helt unik stemning, du ikke finder noget andet sted. Og byen kan nydes i alle aldre. Gå på opdagelse i byens små kroge og kryds kanalerne via byens mange små broer.  

Fly København Venedig – Oplev historiske Venedig 

Venedig er bygget på mere end 100 små øer, der alle er forbundet af byens store netværk af kanaler. De mere end 150 broer i byen har forenet de mange øer og skabt Italiens helt unikke by – Venedig. Byen er verdenskendt for sine kanaler og er en del af UNESCOs liste over verdens kulturarv. Og her er masser af oplevelser for par, familier og venner, der vil udforske den italienske kultur og historie.

Et af de mest kendte og ikoniske steder i Venedig er Markuspladsen. Kendt fra film verden over, er det i dag en storslået attraktion for alle besøgende. Få en af de bedste udsigter over Venedig og besøg tårnet Campanile Di San Marco. Eller gå en tur over Venedigs mest kendte bro, Ponto di Rialto, der giver dig et smukt udsyn over Canal Grande. Og et besøg i Venedig er ikke fuldent uden en gondol-tur, hvor du kan se byen fra vandsiden og komme vidt omkring i de små kanaler.  

Vil du have endnu mere inspiration? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor alle vores bedste rejsetips til Venedig er samlet.

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Venedig i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Venedig i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig