Fly København Düsseldorf

Book fly fra København til Düsseldorf i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Düsseldorf i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Düsseldorf, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Skal du på et hurtigt weekend visit til Düsseldorf, eller leder du efter flybilletter fra København til Düsseldorf til din næste forretningsrejse? Vi flyver direkte fra København til Düsseldorf flere gange om uge. 

Du finder både afgange morgen, middag, eftermiddag og aften, og selve rejsen til Düsseldorf tager ikke mere end 1 time og 20 minutter. Du bør derfor let kunne at finde en afgang, der passer ind i dine planer.

Gå på opdagelse i Düsseldorf som byder på væld af spændende oplevelser, uanset om du er til gourmet restauranter, historiske seværdigheder, shopping eller noget helt fjerde. Book din rejse fra København til Düsseldorf nu!

Transport fra Düsseldorf Lufthavn

Det er ikke kun turen fra København til Düsseldorf, der er kort. Du kan også komme hele vejen fra Düsseldorf Lufthavn til centrum på blot 10 minutter på grund af lufthavnens centrale placering, kun 9 km væk.   

Tag S-Bahn S7 fra lufthavnen ind til centrum, som du finder under terminalen. Du er nødt til at gå ud af terminalen for at finde ned til undergrundsstationen.

Orker du ikke offentlig transport, kan du også hurtigt nå ind til byen med en taxa. Du finder med sikkerhed en taxa på taxaholdepladsen udenfor ankomsthallen.  

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Düsseldorf i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Düsseldorf i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig