søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Vi tilbyder flyruter, der kan føre dig overalt i verden. Takket være vores partnerskab med Star Alliance kan du rejse til 191 lande rundt om i verden. Find også SAS lavpriskalender for at finde vores bedste priser.

Flyruter til store dele af verden

Leder du efter flybilletter? Hos SAS har vi et bredt udvalg af flyruter til store dele af verden med afgang fra Danmark hver dag. Find din favorit destination, og book din rejse allerede i dag! 
 

One-way billetter 

Har du behov for en one-way flybillet enten til eller fra Danmark, kan SAS også klare det. Vi har mange flyruter både fra Københavns Lufthavn, Aarhus Lufthavn, Aalborg Lufthavn og Billund Lufthavn.

Er der en brun prik ud fra den flyrute, du ønsker at bestille flybilletter til, betyder det, at flyruten er sæsonafhængig. 
 

Find billig flyruter i vores lavpriskalender

Uanset om du rejser indenrigs eller oversøisk, er der gode tilbud at finde på flyruter i vores lavpriskalender. Ved hjælp af vores lavpriskalender kan du planlægge din rejse, og finde de laveste priser og bedste rejser der er tilgængelige.

Vær dog opmærksom på at det er en god idé at være fleksibel og planlægge din rejse i god tid, hvis du vil have fat i bedste og billigste flyruter.

Tjek vores lavpriskalender og find de bedste og billigste flybilletter til din ønskede flyrute. 
 

Flyruter til Østeuropa 

De senere år er flyruter til Østeuropa blevet særdeles populære og med god grund. I Østeuropa er prisniveauet lavt, hvilket vil sige, at du får meget for pengene. Desuden byder landene på mange skønne oplevelser, ligegyldig om du er til solferie, kulinariske eller kulturelle oplevelser.

Er du interesseret i flyruter til Østeuropa, kan vi blandt andet tilbyde flybilletter til: Gdansk, Poznan, eller Prag

 

Flyruter til Asien 

I Asien kan du opleve masser af smukke naturoplevelser, historiske seværdigheder, god mad, uimodståelige strande og meget mere.

Uanset om du er på udkig efter en længerevarende rejse til Asien, eller blot vil besøge en af de store byer, kan vi hjælpe dig. Hos SAS finder du flyrejser til Asien, der imødekommer enhver rejsendes behov. Oplev fantastiske Asien med en af disse flyruter: Tokyo, Shanghai eller Beijing
 

Flyruter til USA 

USA er mulighedernes land, her finder du et væld af oplevelser, hvad end du er til spændende naturoplevelser, kridhvide strande eller storbyliv.

Er du til storbyferie kan vi varmt anbefale en tur til én af disse storbyer: Miami, San Francisco eller Washington

Flyruter til Europa

Hos SAS finder du et stort udvalg af flyruter til de mange smukke hovedstæder i Europa. Heriblandt Athen, Berlin og Edinburgh som alle kan besøges på blot få timer.

Er du interesseret i gode råd til oplevelser på din rejse? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler, hvor vi har samlet vores bedste tips til et hav af destinationer.