Fly Oslo Beirut

Book fly fra Oslo til Beirut i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Oslo til Beirut i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Oslo og Beirut, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Oslo Beirut – Oplev byen med en spændende identitet

Det fantastiske ved Beirut er, at den byder på mange forskellige oplevelser – store og små, traditionelle og moderne. Selv en gåtur langs Corniche el-manara, som er en næsten 5 kilometer lang promenade, er en oplevelse for sig selv. Her kan du slappe af lige som du vil, se palmetræerne, fiskere, høje bygninger omkring og selvfølgelig udsigten til havet. 

Vil du se gadekunst i Beirut? Så er Gemmayzeh svaret. Ikke nok med spændende og livlig gadekunst, så kan du også se historisk arkitektur og de populære, malede trapper. Hvis du ikke besøger Mohammad Al-Amin moskéen, har du ikke rigtig været i Beirut, Den blålige og gule moské er både smuk udenpå og indeni, og området er spændende og hyggeligt.

Besøg Ægget, som er en ruin fra den libanesiske borgerkrig. Ægget skulle blive til en biograf, men står i dag desværre ufuldendt. Vil du shoppe i Beirut, så er mulighederne mange. 

Tag til Jeita Grotto, der er den længste hule og grotte i Libanon, og et af de mest populære seværdigheder. Du kan også se Beqaa Valley, som er nogle romerske templer, for at lære mere om Beiruts lange og melankolske historie. 

Du må ikke glemme, at libanesisk mad er helt fantastisk, og at Beirut byder på uberørte, smukke strande. 

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Gardermoen Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra Oslo til Beirut i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Gardermoen LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen, Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Beirut i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Gardermoen lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig