søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Trysil

Direkte fly fra København til Trysil

Overvejer du en skiferie til Trysil? Trysil er uden sammenligning Norges mest populære skisportsdestination, hvor du vil opleve en stor variation i udvalget af pister. Med en rejse til Trysil er der lagt op til skiferie for hele familien og du kan flyve direkte fra København til Trysil med SAS. Du slipper altså for at tilbringe en masse timer i bil, hvis du i stedet vælger at flyve dertil. 

Book din rejse fra København til Trysil nu 
 

Inkluderet i din flybillet fra København til Trysil 

Når du flyver med SAS, skal du ikke mangle noget. Af den grund har vi tilføjet en lang række fordele, som du kan nyde godt af under din rejse fra København til Trysil. Fordelene er følgende: 

Vores  forskellige rejseklasser

Billige flybilletter fra København til Trysil 

Leder du efter billige flybilletter fra København til Trysil? Med SAS’ lavpriskalender kan du ofte gøre et godt kup på flybilletter til og fra København. Det gælder dog om at slå til, når du ser et godt tilbud, da vi ofte oplever stor popularitet på denne type billetter. Vi anbefaler derfor, at du er fleksibel med dine rejsedatoer og booker i god til, da chancen for at finde billige flybilletter fra København til Trysil er større.  

Find billige flybilletter fra København til Trysil her 
 

Optjen EuroBonus-point på flybilletter fra København til Trysil 

Er du tilmeldt SAS EuroBonus? Hvis ikke er det en god idé at gøre, inden du bestiller flybilletter fra København til Trysil. Med SAS EuroBonus optjener du nemlig point, hver gang du rejser, eller køber noget gennem en af vores samarbejdspartnere. De point du optjener, kan du senere bruge på at bestille nye flyrejser, hotel eller hvis du vil opgradere dine flybilletter. Det er derfor værd at overveje, hvis du vil have endnu mere valuta for pengene. 

Læs mere om SAS EuroBonus og tilmeld dig gratis her 
 

Transport fra Scandinavian Mountains Airport 

Blot 40 minutters kørsel fra Scandinavian Mountains Airport finder du Norges største skiområde – Trysil, der tilbyder skiløb til alle niveauer. Skiområdet består af fire sammenhængende områder, som alle er placeret omkring Trysil-fjeldet. Trysil er et anerkendt skisportssted, der flere år i træk er blevet kåret som det bedste i Norge. 

Adresse til Scandinavian Mountains Airport (SCR) 

780 67 Sälen, Sverige
 

Værd at se i Trysil 

Trysil har rigtig meget at byde på, især når det kommer til skisport og natur, men det er langt fra det eneste. I Trysil er der meget mere at lave end blot at stå på ski – oplev alt lige fra surfing til en tur på en hundeslæde. Nedenfor kan du blive lidt klogere på, hvad Trysil har at byde på: 
 

Stå på ski alle vegne 

I Trysil er princippet ”Ski in & Ski out” prioriteret særdeles højt, hvilket betyder, at du stort set kan stå på ski direkte til hoveddøren, uanset hvor i området du bor. Bor du et af de få steder, hvor det ikke er muligt, kører der skibusser til området. Du får derfor ikke brug for en bil, så snart du er ankommet til skisportsstedet. 
 

Nyd den smukke natur 

Området omkring skisportsstedet er utroligt smukt og let tilgængeligt. Fra hytteområderne vil du for eksempel kunne opleve den smukkeste udsigt over fjeldene, skov og pister. 
 

Garanti for sne 

I Trysil lover de snegaranti, hvilket er din garanti for, at du får det maksimale ud af din skiferie. Der kan være rigtig koldt i Trysil, men da området ligger i læ af fjeldene, er vejret ofte godt. 
 

Stort område med mange muligheder 

Trysil består af fire forskellige skiområder, som alle byder på noget forskelligt. Området er stort, men det er stadig til at finde rundt. Områderne varierer meget fra skov og træer til åbne vidder med udsigt og vind. 
 

Kom på slædetur i fjeldene 

Har du altid drømt om en slædetur? I Trysil kan din drøm blive til virkelighed. Oplev skovene og fjeldene ombord på en hundeslæde, og skal oplevelsen være endnu vildere, kan du tage en overnatning i telt ude i fjeldene. 

Er du interesseret i flere gode rejsetips til Trysil, finder du mange flere i vores rejseguide Scandinavian Traveler

 

Øvrigt 

Rejsemål med SAS

Rejseforsikring