Fly København Krakow

Book København Krakow i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra København til Krakow i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem København og Krakow, som passer dig.

Find vores lave priser på flybilletter med vores lavpriskalender. Lavpriskalenderen hjælper dig med at finde vores laveste fra-priser på flybilletter lige nu. Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Har du længe drømt om en weekendtur til Krakow? Byen er blandt de smukkeste i Europa, og byder på alt, hvad man kan forvente af en storby og endda i et prisniveau, hvor alle kan være med.  

Flyv direkte fra København til Krakow med SAS, vi flyver dertil hele tre gange om ugen. Udsigten til at finde en afgang der passer ind i dine planer, er derfor stor.

Selve rejsen derhen er ikke lang, faktisk tager turen ikke mere end 1,5 time.

Fly København Krakow – Transport til og fra Krakow Lufthavn  

Krakow Lufthavn også kaldet Krakow Balice Johannes Paul II Lufthavn er kun placeret 11 km fra centrum af byen, hvilket gør Krakow til en oplagt destination til weekendture, i og med at både flyvetiden og afstanden mellem byen og lufthavnen er relativt kort.  

I lufthavnen finder du et stort udvalg af transportformer, du kan gøre brug af, når du skal fra lufthavnen ind til centrum.   

Tog 

Den hurtigste måde at komme ind til centrum er med bus. I lufthavnen kan du tage toget Balice Express linje 142 ind til centrum af Krakow på blot 15 minutter.   

Bus 

Ønsker du at tage bussen til centrum, kan du i dagtimerne benytte linje 208 og 252, og om natten 902. Du skal regne med en transporttid på 40–45 minutter, hvis du vælger denne transportform.   

Taxa

Er du ikke fan af offentlig transport, er det også muligt at tage en taxa til centrum. Ude foran ankomsthallen finder du taxaholdepladsen, hvor du let kan få fat i en taxa. Med taxa tager turen ind til centrum omkring 30 minutter afhængig af trafik og destination. 

En mere behagelig rejseoplevelse starter i Kastrup Lufthavn

SAS Fast Track

Når du rejser fra København til Krakow i SAS Plus, eller hvis du er SAS EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem, har du adgang til Fast Track i Kastrup LufthavnFast Track er den hurtigste og mest bekvemme vej gennem sikkerhedskontrollen. Det giver dig mere tid til at slappe af, arbejde, besøge vores SAS Lounges eller komme hurtigere til gaten.

SAS Lounges

Start din rejse til Krakow i en af vores lufthavnslounges. Vores lounges er afslappende steder hvor du kan arbejde, få en bid mad, socialisere eller bare slappe af, mens du venter på dit fly.

I Kastrup lufthavn vil du kunne nyde følgende lounges, afhængigt af din klassebillet eller dit EuroBonus-niveau:

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig