søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Genève

Direkte fly fra København til Genève flere gange ugentlig  

Leder du efter flybilletter fra København til Genève? Hos SAS finder du mange ugentlige afgange til Genève – både direkte ruter og med mellemlandinger. Hvad end du skal på forretningsrejse eller forlænget weekend i Genève, kan du med sikkerhed finde en afgang, der passer ind i dine planner. Flyv fra København til Genève på blot to timer, og nyd godt af SAS’ mange fordele!  

Book din rejse fra København til Genève nu  
 

Inkluderet i din flybillet fra København til Genève 

Selvom rejsen fra København til Genève ikke er lang, skal turen derhen være behagelig, hvis du spørger os. Flyver du med SAS til Genève, kan du derfor se frem til en række fordele både før, under og efter din rejse. Og det bedste af det hele – det koster ikke en krone ekstra.  

Du kan eksempelvis se frem til en dejlig varm kop kaffe eller te ombord, hvor du imens har mulighed for at læse dagens avis i vores app. Men det er langt fra det eneste, du kan glæde dig til. Se alle vores mange fordele her:  

Læs mere om forskellen på vores forskellige rejseklasser og bliv klogere på, hvilken type du skal vælge til din rejse fra København til Genève.  
 

Billige flybilletter fra København til Genève 

Har du svært ved at finde billige flybilletter fra København til Genève? Vi har gjort det lettere for dig at finde vores billigste afgange, uanset hvor i verden du ønsker at rejse hen. Det eneste du skal gøre er at tjekke SAS’ lavpriskalender – her er alle vores billigste afgange fra København til Genève samlet, så du let kan danne dig et overblik over priserne for den ønskede periode. Skal du gøre et rigtigt godt kup, kan vi anbefale at være fleksibel med rejsedatoerne og ude i god tid, da vi ofte ser, at billetterne i vores lavpriskalender er i høj kurs.  

Find billige flybilletter fra København til Genève  
 

Optjen EuroBonus-point på din rejse fra København til Genève 

Er du klar over, at hver gang du flyver med SAS, er en investering i dine kommende rejser  – i hvert fald hvis du tilmelder dig SAS EuroBonus.  

Som medlem af EuroBonus optjener du point, hver gang du flyver med SAS, eller gør brug af nogle af vores samarbejdspartnere. De optjente point kan blandt andet bruges til at bestille nye flybilletter og hotelophold.  

Det er gratis at blive medlem af vores EuroBonus-ordning – så hvorfor ikke tilmelde sig?  

Tilmeld dig EuroBonus

  

Transport til og fra Genève Lufthavn  

Genève Lufthavn er placeret på grænsen mellem Schweiz og Frankrig  – kun 4 km fra centrum af Genève. Du skal derfor ikke afsætte meget tid til turen fra lufthavnen ind til centrum. Er det første gang, du besøger Genève, finder du nedenfor et overblik over, hvilke transportmuligheder du kan benytte dig af, når du skal fra lufthavnen ind til centrum.  
 

Tog  

Den hurtigste måde at komme fra lufthavnen ind til centrum er med tog. I lufthavnen finder du en togstation, hvor der både er forbindelser til Frankrig og Schweiz. Uanset hvilket tog du springer på, stopper den på Cornavin, der er centralt placeret i Genève. Turen til Cornavin tager kun otte minutter.  
 

Bus  

Vil du benytte transporttiden til at se lidt af byen, er bus et oplagt valg. Buslinje 10 kører til centrum af Geneve (afgår hvert 10. minut).  
 

Taxa 

Den mest bekvemme måde at komme til din slutdestination er med taxa. Du finder taxaholdepladsen udenfor ankomsthallen.  


Kontakt:  

Genève Aéroport 

Route de l'Aéroport 21  

CH - 1218 Grand-Saconnex 

Schweiz 

Hjemmeside