LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Svalbard

  Fly til Svalbard

  Book billige billetter til Svalbard! Flyv med SAS via Oslo.

  Rejse til Svalbard

  Du kan næsten ikke komme længere nordpå end de norske øer, der udgør Svalbard. Hovedbyen Longyearbyen - opkaldt efter dens grundlægger amerikaneren John Munro Longyear i 1906 - er den nordligste by på mere end tusind indbyggere i verden. Her kan du opleve en helt enestående natur og et fantastisk dyreliv. Du kan rejse med fly til Longyearbyen (LYR) fra København via Oslo med SAS.

   

  Livet på Svalbard

  Der bor kun små to et halv tusind indbyggere på Svalbard. De fleste bor i Longyearbyen på hovedøen Spitsbergen. I mange år har man hovedsageligt fokuseret på kulminedrift og fiskeri, men i de senere år er turismen blevet kraftigt forøget, ligesom Svalbard er blevet et betydeligt centrum for forskning og uddannelse. Svalbard har et universitet med omkring 300 studerende.

   

  Dyreliv på Svalbard

  Svalbard ligger omtrent midt mellem Norge og Nordpolen, og omkring 60% af øerne er dækket af gletcher. Dyrelivet er fantastisk: Isbjørne, hvaler, sæler, rensdyr, og ikke mindst den imponerende hvalros kan du opleve på Svalbard.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik