Fly til Sandefjord

Sandefjord ligger ved Norges smukke kystlinje og tilbyder en perfekt blanding af udendørs eventyr, kulturelle oplevelser og kulinariske lækkerier, hvilket gør den til en ideel destination for rejsende, der søger en autentisk skandinavisk ferie.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

SAS flyver til Sandefjord i Norge fra/via Oslo, København eller Stockholm.

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.), Canada (Toronto) og Asien (Bangkok, Tokyo og Shanghai).

Fordele ved flyvningen til Sandefjord

Book din rejse hos SAS i god tid, så der er større chance for, at du finder billigere flybilletter. Hvis du vil se andre af vores destinationer, kan du tage et kig på vores lavpriskalender. SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det nu og beslutte dig senere.

Rabatbilletter til børn

Tag børnene med, og oplev Sandefjord som familie. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Sandefjord.

Fly til Sandefjord, og fordyb dig i den ægte skandinaviske charme

Fra en af Norges største strande med rullesten, skove og kystnære vandrestier til frisk fisk og skaldyr, festivaler og kulturelle arrangementer – Sandefjord er en fantastisk destination for rejsende, der ønsker en ferie i Skandinaviens stille skønhed.

Uanset om du vandrer langs de fantastiske kyststier, roer i kajak i krystalklart vand eller nyder den friskfangede fisk og skaldyr på lokale restauranter, tilbyder Sandefjord en perfekt blanding af udendørs eventyr og kulinariske lækkerier. Med en vidtgående maritim historie og den livlige kunstscene byder Sandefjord besøgende velkommen til at opleve det ægte norske kystliv.

Fly til <em>Sandefjord</em>

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med SAS og vores partnere i Star Alliance. Vores rejsemål

Altid inkluderet på din rejse til Sandefjord

Med SAS kan du altid nyde godt af visse kundefordele, uanset hvilken billettype du har. I forbindelse med din flyvning til Sandefjord, får du altid nem online check-in, kaffe og te ombord og mulighed for at bruge SAS-appen.

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, anbefaler vi, at du opgraderer din flybillet til næste rejseklasse. En opgradering giver dig adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding samt snacks og måltider ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig

EuroBonus giver dig mere af verden

Som medlem af vores loyalitetsprogram EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance.