Fly Aarhus Aberdeen

Book fly fra Aarhus til Aberdeen i vores lavpriskalender

Find vores bedste priser på flybilletter fra Aarhus til Aberdeen i lavpriskalenderen. Er du ude i god tid, har du endnu bedre chancer for at finde billige fly mellem Aarhus og Aberdeen, som passer dig.

Find vores lave priser til alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Pris og tilgængelighed er opdateret hver gang en søgning udføres.

Fly Aarhus Aberdeen – Værd at se

Aberdeen er den tredje største by i Skotland, og er især kendt for sin rige maritime historie. Aberdeen og området omkring er et lidt overset hjørne af Skotland, hvilket er en skam, da byen faktisk har en del at byde på, og så er den ovenikøbet utroligt smuk.

Dunnotar Castle

En af de mest besøgte seværdigheder i regionen er Dunnotar Castle, som blev bygget i det 9. århundrede. Slottet er unikt placeret på en ufremkommelig klippe, der ligger 50 m over havet, og den eneste adgang til slottet er placeret for enden af en stejl og stenet sti. Det er derfor noget af en bedrift at komme op til slottet, men bestemt anstrengelserne værd. På trods af at slottet har stået tomt i adskillelige år, er ruinen fuld af spor af det liv, der har været levet engang.

Aberdeen Maritime Museum

Aberdeen er som tidligere nævnt kendt for sin maritime historie. På det topmoderne maritime museum, kan du lære mere om Skotlands søfartshistorie. Museet opfordrer til brugerinddragelse med deres interaktive udstillinger, som både voksne og børn vil finde interessante.

Sankt Machar's Cathedral

Besøg den gamle katedral, hvis historie går mere end 1400 år tilbage, og er et af de bedst bevarede eksempler på middelalderarkitektur i den skotske by. Katedralen er en af de få, der overlevede opgøret mod den gamle katolske kirke.

Transport Aberdeen International Airport

Aberdeen lufthavn åbnede i 1934, og ligger ca. 10 km fra centrum af Aberdeen. Der er gode transport muligheder fra Aberdeen Lufthavn ind til Aberdeen, uanset om du ønsker at benytte dig af offentlig transport, taxa eller en udlejningsbil.

Tog

Ønsker du at tage toget, skal du enten tage en bus eller en taxa til byen Dyce, som er placeret 3 km væk fra lufthavnen.

Bus

Lige udenfor terminalen finder du flere busser, som kører ind til Aberdeen. I dagtimerne kører de relativt ofte, ankommer du sent eller i weekenden, er det dog en god tid at tjekke bustiderne hjemmefra, da de ikke kører lige så ofte. Busturen tager normalt 30 minutter afhængig af trafikken.

Taxa

Du kan selvfølgelig også tage en taxa. Du finder taxaholdepladsen, hvis du drejer til venstre, når du kommer ud fra terminalen.

Udlejningsbil

I lufthavnen i Aberdeen er der rig mulighed for at leje en bil, da stort set alle biludlejningsfirmaer er at finde der. Det er også en oplagt idé, hvis du gerne vil rundt og se et større område af Skotland, og ikke mindst den billedskønne natur. Det tager ca. et kvarter at køre fra lufthavnen ind til Aberdeen via A96, hvis der er normal trafik.

Altid med SAS

Hos SAS bestræber vi os på at sikre, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, så kan du altid nyde godt af visse af SAS’ kundefordele.

Nem online check-in, kaffe og te ombord, op til 90% rabat for børn og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS Go SAS Plus SAS Business*
24-timers fortrydelsesret Ja Ja Ja
Håndbagage
Light

Ja*

Smart/Pro

1 x 8 kg

2 x 8 kg* 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

Nej

Smart/Pro

1 x 23 kg

Smart

1 x 23 kg

Pro

2 x 23 kg

2 x 32 kg
Fast Track** Nej Ja Ja
SAS Lounge** Kan tilføjes mod betaling Ja Ja
Mad og drikke
Langdistanceflyvninger til/fra Asien, Canada og USA:

Ja

Flyrejser inden for Skandinavien/Europa:

Kan forudbestilles

Ja Ja
WiFi Kan tilføjes mod betaling Kan tilføjes mod betaling Ja

*Fly til/fra Asien, Canada og USA **Når tilgængelig