Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

ONE WAY FRA
Aarhus

fly til aarhus

Flyv til Århus med SAS

På sas.dk kan du nemt finde fly fra København til Århus og fra Århus til København, der passer til dit behov. SAS har mange afgange hver eneste dag!

Spar tid i lufthavnen

Book dit fly til Århus med SAS, hvor du kan checke ind online og undgå at stå i kø i lufthavnen. Når du checker ind på din SAS-afgang hjemmefra, har du dit boardingkortet direkte på telefonen - eller du kan printe boardingkortet derhjemme eller i lufthavnen. Har du kun håndbagage med, kan du gå direkte gennem sikkerhedskontrollen til gaten. Hvis du skal have bagage med, skal du udskrive bagagemærker i self service-automaterne i lufthavnen og aflevere din bagage i Bag Drop.

 

Få gode tilbud og rabatter

Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus og optjen point, hver gang du flyver med os. Oven i hatten får du en masse fordele - bl.a. medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Du kan også optjene point, når du f.eks. booker hotel og bil hos vores mange partnere verden rundt, og dine point kan du med et snuptag omsætte til rabat på flyrejser eller bruge til shopping i vores webshop. Optjen point på din tur til Århus – tilmeld dig EuroBonus gratis.

transport

Bus

Der er busforbindelse mellem Århus og Aarhus Lufthavn i direkte tilknytning til rute- og charterfly. Turen fra Århus Banegård tager cirka 45 minutter og der samles passagerer op ved udvalgte stoppesteder undervejs. Billetter købes i bussen.

Foruden danske kroner kan der betales med Norske Kroner, US dollars, Engelske Pund og Euro.

Rutebus 212 til og fra Randers og Ebeltoft

Fra Aarhus Lufthavn er der busforbindelse til Randers og Ebeltoft via busrute 212. Bus afgår på faste tider og er derfor uafhængig af flytrafikken. Turen fra Randers tager cirka 60 min. og fra Ebeltoft cirka 20 minutter.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere informationer, kontakt da venligst Businformationen på tlf.nr.: 8612 8622.

 

Taxa

Der er altid ledige taxaer i Aarhus Lufthavn. Taxierne har venteplads i umiddelbar tilknytning til ankomsthallen.

Cirka priser på taxikørsel

  • Aarhus Lufthavn - Århus Kr. 650,00
  • Aarhus Lufthavn - Randers Kr. 730,00
  • Aarhus Lufthavn - Ebeltoft Kr. 270,00
  • Aarhus Lufthavn - Grenaa Kr. 330,00


Der tages forbehold for prisændringer.Flyv direkte fra København til Århus lufthavn

Flyv let og bekvemt til Århus lufthavn, Tirstrup, med SAS. Turen København-Århus tager ca. 30 minutter og er dermed den hurtigste måde at krydse Storebælt på. Rejser du med SAS, får du glæde af særlige fordele som for eksempel online check-in hjemmefra, du kan frit medbringe op til 23 kg bagage, og er du EuroBonus-medlem, optjener du EuroBonus-point på rejsen.

Fleksibel planlægning med SAS

Rejser er tid og kræver nøje planlægning for at undgå spildtid. Her på siden kan du se hvilke afgange, der er ledige og til hvilken pris. Så kan du let og hurtigt finde den afgang, der passer dig bedst. Skal du ud og hjem samme dag, er planlægning meget vigtig, idet det gælder om at bruge så lidt tid i lufthavnen og så meget som muligt på destinationen. I SAS bestræber vi os på at imødekomme dine behov bedst muligt og har derfor indført online check-in, så du ikke behøver at stå i kø i lufthavnen. Når du checker ind hjemmefra, kan du selv printe dit boardingkort, eller gemme det direkte på din telefon. Rejser du kun med håndbagage, kan du gå igennem sikkerhedskontrollen direkte til gaten. Hvis du skal have bagage med, udskriver du selv bagagemærker i self-service-automaterne i lufthavnen og afleverer din bagage i Bag Drop.

 

Værd at se i Århus

Århus lufthavn, Tirstrup, ligger ca. 45 minutters bustur fra Århus centrum. Der går en direkte bus mellem Århus lufthavn og centrum, og det er også muligt at tage en taxa eller at leje en bil i lufthavnen. Århus er Danmarks næststørste by, og byen har masser at byde på. Oplev for eksempel kunst i international klasse på kunstmuseet ARoS, eller træd flere hundrede år tilbage i tiden i Den Gamle By, der med sine brostensbelagte gader, gadekær og købmandsbutikker fortæller historien om Danmark i 1700-1800-tallet. Bestil din billet i dag på sas.dk – SAS flyver dig til Århus lufthavn let og bekvemt og uden spildtid!

Billige flybilletter til Aarhus

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. 
Øvrigt

Danmark
RejseforsikringFlere SAS-destinationer