LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly

  Fly

  Fly fra København til Hannover

   

  Altid inkluderet i din flybillet fra København til Hannover: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere…

   

  Din rejse med fly fra Københavns lufthavn til Hannover tager kun 1 time. For vi flyver dig naturligvis direkte til den nordtyske storby.

   

  På flyveturen vil alt være inkluderet i din flybillet. Faktisk har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten 
  • Online check-in
  • Sædevalg i forbindelse med check-in
  • Kaffe, te, og dagens avis
  • Optil 90 % børnerabat
  • 24 timers fortrydelsesret

  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Hannover direkte på mobilen.

   

  Læs mere om fordelen ved at flyve fra København!

   

  Leder du efter billige flybilletter til Hannover fra København?

   

  Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste frapriser på fly fra København. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

   

  Op til 3 daglige flyafgange fra København til Hannover

   

  Vi flyver fra København til Hannover Lufthavn (HAJ) både morgen, middag, eftermiddag og aften. Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Hannover.

   

  Vælg mellem op til 3 daglige afgange til Hannover Lufthavn. Fra lufthavnen er det nemt at komme til centrum af Hannover. S-Bahn går lige hertil, og du kan også benytte bus, taxi eller transferservice

  Se, hvordan du kommer fra lufthavnen til Hannover.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik