LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Julemarkeder

  Julemarkeder

  Det er i Berlin, det sner, når det kommer til julemarkeder. Byen har nemlig nogle af Europas bedste af slagsen, og her får du vores guide til, hvor du finder den ægte julestemning i Berlin. To af Europas bedste julemarkeder ligger under en time i fly fra Danmark. Du finder dem ved Kaiser Wilhelm-kirken og slottet Charlottenburg. De ligger begge centralt i byen, og skal der skrues op for julestemningen, er de to markeder bestemt et besøg værd.

  4 millioner besøgende hvert år kan ikke tage fejl

  Duften af gløgg, glaserede æbler og brændte mandler tager godt imod dig, når du ankommer til det traditionsrige julemarked ved Kaiser Wilhelm-kirken. I de mange boder finder du alt fra juledekorationer, julepynt og legetøj – til alverdens sjove nips og pynteting. Markedet huser mere end 170 boder, så husk at sætte god tid af til at opleve den hyggelige julestemning blandt lysguirlander og de mange besøgende. Kaiser Wilhelm-kirken ligger ved Kurfürstendamm, og den er et af Berlins mest kendte varetegn. Kirken blev bombet under 2. verdenskrig, og den 63 meter høje tårnruin er i dag bygget ind i en moderne kirke, som udgør en opsigtsvækkende kontrast til den historiske ruin.

  Stemningsfuld julekulisse - Charlottenburg er oplyst i farver under markedsdagene

  Ved slottet Charlottenburg lokker de mange boder også med lækre sager til ganen, brugskunst og gaveidéer i lange baner. Når mørket begynder at falde på, kan du for alvor opleve den stemningsfulde lyssætning på slottet, som er svøbt i flotte farver, der roligt skifter nuancer. Så du kan roligt tage kæresten under armen og nyde en romantisk eftermiddag.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik