LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejsetips

  Rejsetips

  Göteborg rejsetips

  Hvis du overvejer at tage en tur til Göteborg, kan du på denne side finde gode rejsetips til turen. Læs bl.a. aktiviteter for hele familien, og spændende steder i Göteborg og omegn. Hvis du længes efter at komme ud at opleve en masse, så book din rejse nu.

  Rejsetips om Göteborg

  Herunder finder du rejsetips indsendt af vores kunder. Vi har inddelt i kategorier for at gøre det nemmere for dig at finde den information, der passer bedst til dig.

  Seværdigheder

  Tag på en udflugt nordpå fra Göteborg - her ligger den hyggeligste lille skærgårdsby, Fjällbacka, som varmt kan anbefales. Her er atmosfære og skærgårdsidyl, og har man set filmen "Ronja Røverdatter" vil man genkende den store kløft, som filmen er optaget i, nemlig Kungsklyften. Udsigten fra Vetteberget er også fantastisk. Et sjovt og stemningsfuldt sted for børn og voksne.

  Erland B.

  Når man rejser til Göteborg er et besøg i forlystelsesparken Liseberg et must. Parken rummer forlystelser for alle aldre. Desuden ligger stadion Ullevi i Gøteborg. Det stadion, hvor Danmark vandt EM i 1992.

  Jakob H.


  .

  Shopping

  Göteborg er en dejlig by, og rejsetiden er behagelig kort. Der er et dejligt havnemiljø, med stort shoppingcenter lige i nærheden, og gåafstand til centrum, med hyggelige, gamle gader. Her kan man købe billigt, men også dyre mærkevarer til fornuftige priser. Det er et shoppingmekka, og et godt alternativ til f.eks. London. Tag derop til sommer og suppler evt. din shopping med lidt ø-hop ud i Skærgården. Den vestsvenske skærgård er meget fascinerende, med et livligt miljø i de små lystbådehavne.

  Susanne C.  Rejs med børn

  Göteborg er en fantastisk by, hvor der rig af muligheder til en god familietur, og hvor børnene kan boltre sig i forlystelsesparker og rigtig parker. Masser af butikker, cafeer og restauranten. Kanon til en enkel dagstur.

  Kenneth M.  Andet

  KONCERTER & FLY Mange gange, når der er store koncerter i Parken, er de udsolgt på ingen tid. Dette skete for mig, da der for et par år siden var Robbie Williams. Istedet undersøgte vi, om der var udsolgt på Ullevi stadion, hvilket der ikke var, og så var det jo bare med at bestille koncertbilletter samt SAS flyrejse til Göteborg. Super nemt og fed oplevelse.

  Christina P.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik