LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejse Alicante

  Rejse Alicante

  Flyv direkte til Alicante med SAS. Book de billige flybilletter her på sas.dk!

  Bestil din rejse til Alicante i dag og oplev den spanske livsånd

  Alicante er en af Spaniens spændende og afslappende feriebyer beliggende ud til Middelhavets kyst. Bestil en rejse til Alicante og nyd den spanske livsånd – god mad, afslapning, mildt klima og spændende oplevelser. Book billetter i dag her på sas.dk.

   

  Shopping i Alicante

  Når det kommer til shopping i Alicante, findes der noget for enhver smag. Du kan både finde lækkert designertøj og charmerende spansk brugskunst fra det lokale marked. De fleste butikker ligger i centrum af byen, så du kan gå rundt til det hele. Alicantes svar på Strøget finder du på Avenida de Maisonnave.

   

  Turrones og tappas - nyd middelhavskøkkenet i Alicante

  Alicante er et fantastisk sted at udforske middelhavskøkkenet. Områdets specialitet er turrones – nougat af honning og mandel. Derudover er det et must at smage sig gennem de mange spændende tapas-retter, som byen naturligvis også byder på. Den kendte spanske risret paella er også værd at tage med.

   

  Udforsk landskabet omkring Alicante med bjergtog

  Det smukke slot Santa Barbara, der ligger på toppen af bjerget Benacantil i 166 meters højde, er et besøg værd. Slottet er en af de største fæstningsbygninger i Spanien fra middelalderen og blev bygget i det 9. århundrede af arabiske indbyggere. Fra slottet er der en fantastisk udsigt over byen og havnen. Vil du se mere af Alicantes bjerge, kan du tage en tur med bjergtoget "The Lemon Express" og opleve det smukke landskab på tæt hold.

   

  Badeferie i Alicante

  I Alicante finder du lækre sandstrande ud til Middelhavet, og de byder hvert år tusindvis af besøgende velkommen. Der er rig mulighed for afslapning og forskellige former for vandsport, og når mørket sænker sig, indbyder strandpromenaden til hyggelige slentreture. Fra havnen afgår jævnligt færger til De Baleariske Øer (også kaldet ”Middelhavsøerne”), bl.a. Mallorca og Ibiza.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik