LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  TUR RETUR FRA
  Fly til Beijing

  Fly til Beijing

  Fly fra København til Beijing

  Altid inkluderet i din flybillet fra København til Beijing: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere…

  Vil du med os til Bejing? Vi flyver dig fra Københavns lufthavn til Kinas folkerige hovedstad – direkte eller med en mellemlanding. Ombord på et af vores direkte fly varer rejsen 9-10 timer.


  På flyveturen vil alt være inkluderet i din flybillet. Faktisk har vi tænkt på det hele både før, under og efter din rejse:

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten 
  • Online check-in
  • Sædevalg i forbindelse med check-in
  • Mad og drikke ombord
  • Op til 90% børnerabat
  • 24 timers fortrydelsesret

  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Beijing direkte på mobilen.

  Læs mere om fordelen ved at flyve fra København her!

   

  Flyv til Beijing med SAS

  Fly-turen København-Beijing tager 9-10 timer og med vores direkte fly til Beijing fra København, slipper du for tidskrævende mellemlandinger. Du kan også spare tid i lufthavnen ved at checke ind online - husk at du kan vælge dit sæde ombord, når du benytter online check-in.

   

  Ni Hao Beijing!

  Oplev stemningen af det gamle kinesiske kejserdømme og moderne teknologi i én pærevælling i Kinas hovedstad Beijing. I Beijing findes et skønsomt miks af reminiscenser fra den gamle kejsertid og hypermoderne, hi-tech dynamik. Beijing blev anlagt for mere end 3000 år siden, og er en af Kinas fire ældste byer.

  Beijing har i mere end 800 år været landets hovedstad og har i tidens løb huset 34 kejsere, der har boet og regeret i Beijing. Beijing symboliserer på én og samme tid østens mystik og det moderne Kina, som har været med til at sætte den økonomiske dagsorden i det 21. århundrede. Her er cutting-edge teknologi, mode, kunst og arkitektur, samtidig med at byen legemliggør den klassiske kinesiske kejserkultur.

   

  Jade, perler, silke og drager

  Hvad enten man leder efter den nyeste teknologi, mode eller traditionelt kunsthåndværk kan man finde det i Beijing. Investér i spritny teknologi, som er flere år undervejs til Danmark, eller pak kufferten let med traditionelle silketørklæder, jade- eller perlesmykker og smukt dekorerede papirdrager. Dragen er i kinesisk kultur et tegn på lykke og succes, og drageflyvning er en yndet beskæftigelse. Kineserne er derfor mestre i at fremstille dekorative drager. Læs mere om kinesisk kunst.

   

  Afslapning i Beijing

  I kontrast til det hektiske storbyliv i Beijing, står byens parker. Her samles folk for at spille kinesisk skak, flyve med drage eller blot snakke om stort og småt. I den smukke Beihai park findes desuden et tempel, der beskyttes af en smuk dragemur. En anden form for afveksling fra det pulserende Beijing er en ekskursion til den legendariske kinesiske mur. Et besøg i Beijing kan let kombineres med en dagsudflugt, idet dele af muren kun ligger omkring 50 km. fra det centrale Beijing. Muren er et mageløst bygningsværk, der er bygget over knap 2000 år.

   

  Beijing og historiens vingesus

  Den Forbudte By er et absolut must-see i Beijing. Det mystiske navn betegner et paladsområde, der husede kejseren og dennes familie. At byen var "forbudt" betød, at ”almindelige mennesker” risikerede dødsstraf, hvis de forsøgte at trænge ind på området. Byggeriet af Den Forbudte By begyndte i 1407 og varede 14 år. Resultatet var et overdådigt slotsområde bestående af 800 bygninger, hvor kejseren og hans familie kunne leve et majestætisk liv omgivet af tjenestefolk og konkubiner. I løbet af det sidste årti er der udført et kæmpemæssigt restaureringsarbejde, og Den Forbudte By i Beijing er blevet symbolet på den mystik, det gamle Kina er omgærdet af. Den Himmelske Fredsplads er verdens største byplads, og et politisk og kulturelt center i Beijing. Pladsen er i tidens løb blevet benyttet til talrige vigtige hændelser. Det var for eksempel her, at formand Mao Zedong den 1.oktober 1949 udråbte Kina til ”Den Kinesiske Folkerepublik”. Den himmelske fredsplads historie strækker sig tilbage til 1417, men det var først i 1949, da Mao og kommunistpartiet kom til magten, at pladsen fik den størrelse, den har i dag.

  Leder du efter billige flybilletter til Beijing fra København?

  Tjek vores lavpriskalender! Her hjælper vi dig med at finde de laveste frapriser på fly fra København. Priser og pladser i oversigten bliver opdateret hver gang en besøgende laver en søgning. Derfor kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

  Tjek lavpriskalender og find de billigste flybilletter fra København til Beijing her!

   

  Daglige flyafgange fra København til Beijing

  Vi flyver dagligt fra København til Beijing Capital International Airport (PEK). Så du kan med garanti finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Beijing.

  Fra lufthavnen er der ca. 20 km til centrum af Bejing. Transportmuligheder er mange. Tag f.eks. subwayen, en shuttlebus eller en taxi til byens midte.

  Se, hvordan du kommer fra lufthavnen til Beijing.

   

  Kunne du tænke dig at rejse til Beijing

  Beijing er Kinas dynamiske hovedstad, der byder på både gammel kinesisk kejserkultur og moderne teknologi og shopping. Oplev verdensberømte seværdigheder som Den Kinesiske Mur, Den Forbudte By og Den Himmelske Fredsplads. Bestil din rejse til Beijing i dag – kig i lavpriskalenderen og find en afgang, der passer dig, så flyver SAS dig til Beijing direkte uden stop.

  Beijing - Kinas historiske hjerte

  Beijing er Kinas absolutte centrum både når det gælder kultur, historie og administration. Kina var i mange århundreder stærkt præget af kejserkultur, og fra midten af 1400-tallet var denne kultur centreret omkring Den Forbudte By i Beijing. Den Forbudte By er et enormt paladsområde, hvor kejseren og dennes hof tidligere boede. Navnet ”Den Forbudte By” hentyder til, at almindelige borgere i byen var forment adgang til kejserens paladsområde. I dag er den Forbudte By indskrevet på UNESCOS liste over Verdens Kulturarv, og er en af Beijings must-see seværdigheder.

  Book din rejse til Beijing i dag på sas.dk

  Beijing er Kinas absolutte centrum både når det gælder kultur, historie og administration. Kina var i mange århundreder stærkt præget af kejserkultur, og fra midten af 1400-tallet var denne kultur centreret omkring Den Forbudte By i Beijing. Den Forbudte By er et enormt paladsområde, hvor kejseren og dennes hof tidligere boede. Navnet ”Den Forbudte By” hentyder til, at almindelige borgere i byen var forment adgang til kejserens paladsområde. I dag er den Forbudte By indskrevet på UNESCOS liste over Verdens Kulturarv, og er en af Beijings must-see seværdigheder.

  Nyskabende kunst i Beijing

  Beijing er en by i rivende udvikling. Både teknologisk, økonomisk og kunstnerisk blomstrer byen, hvilket De Olympiske Lege i 2008 også var et symbol på. Op til legene blev store dele af byen renoveret, og infrastrukturen forbedret, så byen levede op til de standarder der var for en værtsby til de Olympiske Lege. Kunstnerisk er Beijing virkelig blevet sat på verdenskortet inden for de seneste år, og der er i dag flere unge, nyskabende kunstneriske miljøer, der er værd at besøge. Det er nødvendigt at tage lidt uden for byen, idet huslejen i Beijing centrum er skyhøj. Tag en bus eller taxa ca. en halv time ud af byen, og oplev hvad Beijing har at byde på, når det kommer til nyskabende kunst.

  798 Space!

  En halv times kørsel fra Beijing bykerne, ude ved den fjerde ringvej, ligger et af Beijings mest hypede kunstcentre, den gamle elektronikfabrik 798. Det hele startede i 1950’erne, da fabrikken blev bygget i Bauhausstil med hjælp fra østtyske arkitekter og sovjetiske penge. Fabrikken blev brugt til at fremstilling af satellitter og komponenter til Kina’s første atombombe, men i 1990’erne blev fabrikkens produktion flyttet længere ud på landet. Flere kunstnere så deres snit til at rykke ind i de gamle fabriksbygninger, og området fik hurtigt ry for at være et legesygt, og avantgardistisk kunstcenter. I dag består området af mere end 1000 m2 udstillingsområde, 300 m2 lounge og caféområde og desuden en boghandel, musikforretning og videoområde.798 satser især på samtidskunst, og mikser gamle sovjetiske temaer og symboler med motiver fra det Nye Kina. Der foregår også modeshows, drama, dans og koncerter og meget mere i dette kulturelle epicenter.

  Caochangdi Village

  I en by, hvor tempoet er hurtigt som i Beijing, er the next big thing selvfølgelig allerede en realitet. I takt med at huslejepriserne stiger i 798, søger nyetablerede kunstnere til nye, uudforskede områder. For syv år siden slog kunstneren Ai Weiwei sig ned i Caochangdi Village, nordøst for Beijings centrum, og han grundlagde galleriet China Art Archives and Warehouse. I et stykke tid kunne Ai Weiwei og hans åndsfæller have området for sig selv, men i dag er Caochangdi Village et hotspot for unge kunstnere, der ikke har råd til at slå sig ned i 798.

  transport

  Beijing Lufthavn er kendt som Beijing Capital International Airport, og ligger ca. 20 km fra den nordøstlige del af Beijings bymidte

  Klik for større billede

  Ønsker du transport til centrum af Beijing, er Subwayen blevet udvidet, og kører nu fra Beijing lufthavn. Der kører stadig shuttle busser, og det er muligt at købe billetterne til både Subway og busser i lufthavnen. Der er seks buslinjer, som kører hver sin vej ind til centrum. Hvis du ikke er helt sikker på, hvor dit hotel ligger i forhold til busterminal i midt-Beijing, foreslår vi, at du tager en shuttle bus til Aviation Building, som ligger i centrum, og derefter tage en taxa til dit hotel. Se kort over shuttle busserne.

  Der er også mulighed for transport med taxa fra lufthavnen. Der er mange taxaer ved ankomstområdet i Beijing Lufthavn. Satserne er rimelige, men mange af chaufførerne taler ikke engelsk. Det er derfor en god idé at skrive din destination ned på et stykke papir og vise den til taxachaufføren.

   

  Transport i Beijing

  Glem alt om bybusser. Taxaerne er billige og komfortable. De nye taxaer kan kendes på de guldbronzerede kofangere, og de stoppes på gaden eller fra nærmeste hotel. Prisen pr. kilometer kan aflæses i vinduet, og starttaksten er for de første tre kilometer. Ofte benytter chaufførerne omveje ad ringvejene i et forsøg på at undgå kø.

  Undergrundsbanen/metroen kan i myldretiden være den hurtigste måde at komme rundt i Beijing på. Stationernes navne er skrevet, så man kan læse dem. Vigtigst er cirkelruten, som stort set følger 2. ringvej. Øst-vest-linjen er også nyttig til Silkemarkedet og andre seværdigheder. Billetter købes ved indgangen for ca. RMB 3 uanset rejsens længde. Se kort over Subway.

  Cykelleje er fortsat en god måde at komme på sightseeing i Beijing på. Men den voksende biltrafik gør det mange steder til en farlig fornøjelse, og det er klogt at holde sig til cykelstier.

  shopping

  I Beijing kan man finde alt lige fra eksklusive til traditionelle kinesiske varer som perler og te. Gå på opdagelse i Beijing og opdag hvor alsidig shopping i Kinas vibrerende hovedstad kan være.

   

  Te-gaden - Maliandao Chaye Jie

  I te-gaden Maliandao Chaye Jie i Xuanwu District kan man få alt, hvad hjertet begærer, når det kommer til te. Kina er traditionelt en storproducent af te, og udvalget afspejles tydeligt i gaden – her findes alt fra klassisk sort te, til te med tørrede bær og til hvide og grønne teer i meget høj kvalitet. Du kan også finde kinesiske tekander i keramik eller stentøj her.

   

  Silkemarkedet - Meget mere end silke

  Beijing er hjem for det verdensberømte Silkemarked, der byder på næsten alt andet end silke! Her kan man finde alt i tøj, sko, tasker, smykker, elektronik og meget mere. Det er tilladt at prutte om prisen, da prisen, hvis der overhovedet er sat en fast pris, tit er sat 10 gange højere end den burde være.

   

  Panjiayuan Loppemarked

  På Panjiayuan markedet kan man let få flere timer til at gå. Markedet bugner med mere eller mindre sære ting, og selvom man ikke køber noget, er det stadig underholdende at snuse rundt på markedet. Her kan man finde alt fra kashmir-strik til gamle Mao-figurer, kalligrafier, silkesko og meget mere. Med over 3000 boder er det let at miste overblikket, men til gengæld kan man være heldig at gøre et af sit livs fund i en af boderne.

   

  Vestlig luksus

  Bliver man træt af den kaotiske, kinesiske markedsstil, kan man lægge vejen forbi det tjekkede stormagasin Lane Crawford. Stormagasinet fører mere end 600 vestlige luksusmærker som Marc Jacobs, Marni og Chloé.

  SEVÆRDIGHEDER

  Kinas hovedstad Beijing er centrum for nogle af verdens mest berømte bygningsværker. Byen kombinerer på spændende vis moderne teknologi og kultur med mystikken fra det gamle Kina.

   

  Den forbudte by

  Det gigantiske tempelkompleks, Den Forbudte By, er også et must-see i Beijing. Den Forbudte By var færdigbygget omkring 1430, og var oprindeligt Kejserens og hans families paladsområde – 800 bygninger og 9999 værelser udgjorde den overdådige kejserbolig. Det var strengt forbudt for almindelige kinesere at færdes i Den Forbudte By – kun kejseren og hans familie og diverse tjenestefolk og konkubiner var tilladt adgang.

   

  Den Kinesiske Mur

  Ca. 50 km udenfor Beijings centrum kan man opleve et af verdens otte vidundere – Den Kinesiske Mur. Muren er et legendarisk bygningsværk, der er over 6500 km. lang og blev bygget over mere end 2000 år. Muren blev bygget som en del af et stort fæstningsværk, der skulle beskytte landet mod invaderende magter. I dag er muren et af de mest imponerende menneskeskabte bygningsværker, og et absolut must-see. Læs om Beijings kunst.

   

  Sommerpaladset

  Også Sommerpaladset (Yiheyuan), Kejserens gamle sommerresidens, er et besøg værd. Det ligger ca. 15 km. fra det centrale Beijing. Sommerpaladset har en af landets største og bedst bevarede kejserlige parker – en arketypisk kinesisk park, der i 1998 blev kåret som et World Heritage Site af UNESCO. Området blev bygget under Jin-Dynastiet i 1100-tallet, og blev løbende udvidet. Under Qing-Dynastiet fra 1644, udviklede det sig til en luksuriøs kejserlig park, der tilbød afslapning og underholdning til kejserfamilierne.

  turistinformation

  Beijing (også kaldet Peking) er hovedstaden i Kina og landets næststørste by (efter Shanghai) med ca. 12 millioner mennesker. Her findes der moderne bygninger i herlig blanding med arkitektoniske og historiske perler. Bestil fly til Beijing.


  Seværdigheder i Beijing

  Den Himmelske Fredsplads, hvor Mao Zedong udråbte folkerepublikken Kina i 1949, er et naturligt udgangspunkt til at komme rundt i den enorme by. Hovedporten Chang´an strækker sig fire mil fra øst mod vest. Det siger noget om størrelsen.

  Nord for Den Himmelske Fredsplads ligger Kejserpaladset, også kaldt "Den forbudte by", med rundt regnet 25.000 besøgende hver dag. Navnet "Den forbudte by" kommer af, at området kun var forbeholdt kejseren og hans hof og adgang var strengt forbudt for alle andre i mere end 500 år. Byen blev påbegyndt af den tredje kejser i Ming-dynastiet og var færdig 14 år senere i 1420.

   

  Sommerpaladset

  Sommerpaladset (Yiheyuan) er også et besøg værd. Det ligger ca. 5 km nordvest for Beijing-universitetet. Dette var feriested for kejseren og paladset er et prægtigt syn af haller, tårne, gallerier, pavilloner og broer i smukke omgivelser.

  Tiantan-parken er et smukt område, hvor kejseren gennemførte ofringer til himlen ved vintersolhverv. Den ligger i Beijings sydlige udkant og dækker et område på 270 hektar.

  Du kan ikke besøge Beijing uden at tage turen til Den kinesiske mur, som er en af verdens mest berømte arkitektoniske konstruktioner. Muren var oprindeligt udtænkt som et forsvarsværk og er de fleste steder mellem 6 og 10 meter høj. Muren blev fuldført i 1600-tallet under Ming-dynastiet og falder delvist sammen med en ældre mur, som blev påbegyndt i år 300 f.Kr. Læs mere om seværdighederne i Beijing.


  Hvad skal man lave i Beijing?

  Shopping

  Beijing byder på områder med livlige markeder, teateropvisninger og et rigt udvalg af kunsthåndværk. Et marked, du bør tage på, er Silkemarkedet, hvor du virkelig kan gøre et kup, når det gælder tøj – alt fra silke til sportstøj. Her gælder det om at "prutte" om prisen. Kvaliteten er stadig høj, selvom prisen går ned, men pas på kopiprodukter. Er du ude efter mere internationale butikker, så finder du også det. Butikkerne er forholdsvis dyre, men kineserne handler her alligevel. Den enkleste måde at komme rundt på er på cykel. Du kan leje cykler på de fleste hoteller eller i udlejningsbutikker. Husk et kort. Læs mere om shopping.


  Museer

  Beijing har selvfølgelig også mange museer. De mest kendte, foruden Kejserpaladset, er Sommerpaladset og Himmelens tempel. Et godt tip er at få fat i seneste udgave af "Beijing Scene" - en ugeavis på engelsk som har godt og aktuelt stof om, hvad der sker rundt omkring i byen. Beijing er en anderledes storby oplevelse. Læs mere om kunst i Beijing.


  Mad

  Beijing er også byen for de store madoplevelser. Ikke nødvendigvis kinesisk mad, men mad fra alverdens hjørner. Du bør prøve selve symbolet på kinesisk gourmetkunst – Pekingand glaseret i sirup og stegt i stenovn. Denne serveres gerne hel med alt intakt. Et besøg på et af byens mange the-huse er også at anbefale. Her får du præsenteret kinesisk kultur, akrobatik og anden underholdning - plus al den the du kan drikke.


  Transport

  Lufthavnsinformation (Afstand til centrum er ca. 25 km) Taxi – Taxiholdeplads ved terminal 1 og 2 Bus – Udenfor terminalerne (tager ca. 60 minutter til centrum). Læs mere om transportmulighederne i Beijing.

  Rejsetips om Beijing

  Oplev stemningen af det gamle kinesiske kejserdømme og moderne teknologi i én pærevælling i Kinas hovedstad Beijing. I Beijing findes et skønsomt miks af reminiscenser fra den gamle kejsertid og hypermoderne, hi-tech dynamik. Beijing blev anlagt for mere end 3000 år siden, og er en af Kinas fire ældste byer.

   

  Seværdigheder

  Hvis man er i Beijing "selv", så check www.chinatours.com. De har nogen gode turer, rimelige priser og god service.

  Dorte H.

  Den Kinesiske Mur Her kan man besøge den flere steder, jeg har for nogle år siden besøgt den, ved Bardaling, men er netop lige været på Muren igen hvor jeg har besøgt ved Mutianyu. Det ligger ca. 80 km. fra Beijing, men kan tage bus eller bestille en tur hos China Travel, men så kommer man også til andre serværdigheder.

  Birgitte G.

  I Beijing findes utrolig mange seværdigheder, og udover den kinesiske mur ved Badaling, som er et must, så prøv at tage i Zoologisk Have og se de søde pandaer. Ved indgangen til zoo kan man købe en billet med sejltur til det fantastiske Sommerpalads. Båden sejler ca. hver time, og det er meget hyggeligere at tage med båd derud, end med bus eller taxi.

  Marianne F.

  Beijing er en stor oplevelse med de store serværdigheder som har hørt om men ikke troede man selv kom til at opleve.Muren, den forbudte by, himlens tempel m.v.

  Holger B.

  Gå en lang tur på muren og tænk på, at du kommer der nok kun én gang, så nyd at du er der selv.

  Karin J.  Kultur og museer


  I beijing findes der en seværdighed som sjældent nævnes i div. rejserbøger og som selv ikke byens befolkning kender til: Jeg har endna mødt en tidlilgere kinesisk turistguide fra Beijing som ikke til stedet. I Beijing findes der en et underjordisk tunnelsystem som bestemt er et besøg værd og en del af det kan man komme ned i. Tunnelsystemet blev lavet således at man kunne evakuere hele byens befolkning i tilfælde af krig. tunnellerne er beklædt med 100% silke som gør dem helt vandtætte. Til sidst på rundturen kommer man til et lille museum/butik under jorden, hvor man kan se hvordan de laver silken samt købe forskellige silkeprodukter.

  Dina T.

  At komme til Beijing er en ting, men at opleve sommer paladset er simpelthen et must. Det er fantastisk flot, især efter i standsættelsen op tli OL i 2008.

  Palle L.

  I år 2000 skulle der for os ske noget noget helt andet end ski- og badeferie, så vi bestilte en tur til Kina/Beijing. Vi læste meget om de forskellige seværdigheder og om kulturen i Kina. Turen i Kina skal simpelthen opleves, - man kan slet ikke forestille sig så fremmedartet den kultur er. Vi boede midt i byen og havde en kinesisk guide, som vi kunne snakke med alt om. Det gjalt også det politiske på alle måder. Vi bevægede os også alene rundt i byen og ud, hvor de ikke så europæere hver dag. Vi spiste ude i houtonerne på små gaderestauranter, hvor vi blev kontaktet af de lokale og udspurgt. Vi følte os ikke på noget tidspunkt utrygge. Alle var utrolig venlige. Vi stod i kø ved Mao mausoleut og talte med andre nationaliteter. OG vi havde i den grad også sat os ind i, hvad/hvordan man opfører sig med respekt for deres kultur, hvad vi i høj grad sommetider ser, at der er nogle danskere, der i hvert fald ikke har. Pinligt. Turen på Den Kinesiske Mur kan sidestilles med turen vi havde til Grand Canion i Nevada/USA - KÆMPE OPLEVELSE. Efter hjemkomsten fra Muren til hotellet bestilte vi kinesisk massage, hvilket gjorde, at vi overhovedet ikke var ømme i benene eller kroppen dagen efter. Det kan varmt anbefales. Vi var "prøveklude" til en undersøgelse for unge kiniske læger, der tilfældig var til en konference og kendte til vores guide. Et tilbud som vi med kyshånd sagde ja til, og det blev en meget positiv oplevelse. Vi var utrolig glade for at være i Beijing før Olympiaden, så vi kunne også godt tænke os at det det efter, og på den måde at kunne se det som FØR/ EFTER. Prøv det - det går lige til hjertet.

  Conny N.

  Ta' på opdagelse i "den underjordiske by"! Indgangen (eller rettere nedgangen) er godt kanufleret i et af de gamle huse (ikke langt fra Den Himmelske Fredsplads) og bevogtes af mænd i uniform... Den underjordiske by er et netværk af tunneller og vitale funktioner (såsom sygestuer, bibliotek, silkefabrik, etc.) under den kinesiske hovedstad og skulle bruges hvis byen blev angrebet. Derfor var der oprindeligt nedgange fra byens centrale steder: Den Himmelske Fredsplads, Den Forbudte by, etc. så byens vigtigste borgere kunne reddes og overleve under jorden i kortere eller længere tid. Der er idag ikke fuld adgang til alle tunneller, ligesom man bliver guidet af en uniformeret mand og ikke må tage billeder. Det er derfor nærliggende at tro, at tunnellerne stadig idag står klar til brug...

  Lene S.  Mad & natteliv

  Kan anbefale en tur på et af de mange små hyggelige te-huse (bla. te-kæden Dr. Tea), og deltage i en te-ceremoni, hvor man lærer kunsten at drikke te på den rigtige måde. Ceremonien består af præsentation af 3-4 slags te, hvor måden at drikke dem på vises. Bemærk, der er ingen købetvang, selvom de naturligvsi forsøger at sælge teen.

  Thomas K.  Shopping

  Et sandt mekka for "shopaholics". Du skal være udstyret med: -solidt fodtøj , da du helt sikkert kommer til at gå endog meget længere end du havde planlagt. - masser af kontanter , gerne i små sedler og forsvarligt gemt af vejen. - stor taske , til alle dine indkøb, måske du starter med at købe tasken ! - vand og gerne et stykke chokolade , så du ikke går helt flad. Der er til gengæld så utrolig mange muligheder for at gøre både en god og en interessant handel.Det er underordnet om det er tøj, sko eller kinesisk "art worl" du går efter. Men husk der skal "pruttes" om prisen , det ender som regel med at man bli'r helt god til det når den første nordiske generthed er overstået. Rigitg god rejse

  Annette S.

  Normalt bliver man anbefalet pearlmarket hvad angår shopping, men jeg vil personligt anbefale yashow clothing market, hvor man kan prutte dem væsentlig længere ned i pris. Det er et "mall" med 6 etager, hvor man kan købe alt fra skræddersyet tøj til elektronic samt få lavet manicure, få massage, købe perler osv.

  Rikke K.

  På min sidste rejse i Beijing var jeg på et marked som var helt fantastisk. Markedet hedder Dongjiao Marked og ligger Chaoyang Qu Xi Da Wang Lu Jia 12 Hao, i Chaoyang district. Markedet er kendt for alle deres koekkenting som saelges engros, men de har alt, og prisen er virkelig i bund. Et besog vaerd.

  Henrik H.  Rejs med børn

  Et sandt mekka for "shopaholics". Du skal være udstyret med: -solidt fodtøj , da du helt sikkert kommer til at gå endog meget længere end du havde planlagt. - masser af kontanter , gerne i små sedler og forsvarligt gemt af vejen. - stor taske , til alle dine indkøb, måske du starter med at købe tasken ! - vand og gerne et stykke chokolade , så du ikke går helt flad. Der er til gengæld så utrolig mange muligheder for at gøre både en god og en interessant handel. Det er underordnet om det er tøj, sko eller kinesisk "art worl" du går efter. Men husk der skal "pruttes" om prisen , det ender som regel med at man bli'r helt god til det når den første nordiske generthed er overstået. Rigitg god rejse.

  Annette S.

  Normalt bliver man anbefalet pearlmarket hvad angår shopping, men jeg vil personligt anbefale yashow clothing market, hvor man kan prutte dem væsentlig længere ned i pris. Det er et "mall" med 6 etager, hvor man kan købe alt fra skræddersyet tøj til elektronic samt få lavet manicure, få massage, købe perler osv.

  Rikke K.

  På min sidste rejse i Beijing var jeg på et marked som var helt fantastisk. Markedet hedder Dongjiao Marked og ligger Chaoyang Qu Xi Da Wang Lu Jia 12 Hao, i Chaoyang district. Markedet er kendt for alle deres koekkenting som saelges engros, men de har alt, og prisen er virkelig i bund. Et besog vaerd.

  Henrik H.  Andet

  En tur i Ritan Park i Beijing, gør at man kan opleve hvordan kinesere tilbringer en fridag i en storby. Her er små søer hvorfra der fiskes, stor plads til at sætte dragen op eller spille kinesisk machong, og et mindre bjerg hvor man kan liste op og overskue parken. Her er ikke for mange mennesker, og ro fra byen puls... Desuden har du gode restauranter hele vejen rundt om parken, som har charme ved ikke at være for stor og bestemt ikke turist præget..

  Thomas K.

  Om vores fantastiske tur til Beijing i marts 2008: Nogle af vores venner, der havde været afsted på samme tur, samme dato året før, havde fortalt hvordan de havde frosset på Muren og hvor tåget der havde været på Yangtze turen. Vi havde derfor godt med tøj med, og i sidste øjeblik puttede jeg en ulden hue i frakkelommen. HELDIGVIS, for i flyet trak det om hovedet, så krøllerne blafrede. Jeg må sige at airconditionering'en selv midt på monkey virker. Jeg sad til stor moro og en anelse misundelse med huen godt nede over hovedet hele natten. Skønt. I bør ud uddele "sovehuer" mod træk og naboens snorken.

  Lotte K.

  Tiantan parken (omkring Temple of Heaven) tidlig morgen; rigtig mange kinesere i alle aldre dyrker Tai Ji, motion under forskellige former. Nogen i flok og med musikledsagelse fra en båndoptager, andre bare for sig selv. I øvrigt er parken et dejligt sted at opholde sig, også resten af dagen! Dejlig skyggefuld; lejlighed til at betragte ældre kinesiske mænd spille forskellige bræt- og kortspil.

  Ydun R.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik