søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Beijing

Fly til Beijing

Altid inkluderet i din flybillet fra København til Beijing

Vi flyver dig fra Københavns lufthavn til Kinas folkerige hovedstad – direkte eller med en mellemlanding. Ombord på et af vores direkte fly varer rejsen 9–10 timer.

 

Direkte fly til Beijing hver dag

Flyv direkte fra København til Beijing med SAS, og oplev en by i rivende udvikling. Turen til den interessante storby tager kun omkring 9 timer, og vi tilbyder daglige afgange.

I vores lavpriskalender kan du nemt danne dig et overblik over vores afgange og priser. Bestiller du i god tid, og er du fleksibel i forhold til datoen, kan du nemt finde billige flybilletter.

Find din afgang til Beijing nu

Få op til 90% rabat på flybilletter til børn

Hos SAS tilbyder vi store rabatter til vores mindste passagerer. Hvis du skal flyve med et barn på under 2 år, giver vi dig op til 90% i børnerabat på flybilletter, mens børn mellem 2 og 11 år får op til 25% i rabat.

Børn under 2 år opnår den højeste rabat, hvis de sidder på skødet af deres voksne medrejsende. Hvis du gerne vil have et sæde til dit lille barn, er prisen den samme som for børn mellem 2 og 11 år.

Mere om at rejse med børn

Opdag fordelene ved SAS Plus

Vi har inkluderet en række fordele i din flybillet, når du flyver SAS Plus, så du kan læne dig tilbage og nyde din rejse fra start. Nogle af de ting, der er inkluderet i billetten, er 2 x 23 kg ind-checket bagage, 1 x 8 kg håndbagage, mad og drikke ombord. 

Mere om SAS Plus
 

Oplev fleksibiliteten med SAS

Din tid og din tilfredshed er vigtig for os. Derfor tilbyder vi dig altid fleksibilitet, når du booker flybilletter hos os. Helt konkret tilbyder vi blandt andet 24 timers fortrydelsesret, så passer tidspunktet ikke alligevel, kan du nemt ændre dine flybilletter igen. Når du finder et godt tilbud i vores lavpriskalender, kan du derfor roligt slå til og tjekke med dine medrejsende bagefter.  

Find din næste rejse her

Beijing Lufthavn – Beijing Capital International Airport

Beijing Lufthavn ligger ca. 32 km uden for centrum af byen, og det er den næststørste lufthavn i verden. Lufthavnen åbnede i 1958, og den oprindelige lufthavnsbygning bruges stadig i dag, sammen med en del senere tilføjelser. Beijing Lufthavn bliver mere og mere brugt, og der passerer mere end 90 000 000 passagerer gennem lufthavnen årligt.

Kontakt:

Capital Airport 

100621 Beijing

Kina

 

Transport til og fra lufthavnen

Når du lander i Beijing Lufthavn, bliver du mødt flere forskellige transportmuligheder til byen fra lufthavnen. Du kan vælge mellem bus, tog og taxa. Eksprestoget kører hvert tiende minut mellem kl 06:00 og 22:30 og er en god mulighed, hvis du ønsker at undgå den til tider meget tunge trafik, Beijing blandt andet er kendt for.

Der går også både lufthavnsbusser og lokale busser fra lufthavnen, ligesom du finder taxaer lige ude foran udgangen. Ofte taler chaufførerne ikke engelsk, så det kan derfor være en god idé at skrive adressen på din destination ned, så du er sikker på at ende det rigtige sted.

 


Biludlejning i Beijing Lufthavn

Ønsker du at leje en bil i lufthavnen, så du kan komme rundt på egen hånd, kan det være en god idé at bestille bilen hjemmefra, så din bil er klar, når du ankommer. Hvis du lander uden for de normale åbningstider er en forudbestilt bil din sikkerhed for, at biludlejningsfirmaet stadig har åbent.

Find din udlejningsbil her

Transport i Beijing

Beijing er Kinas største trafikale knudepunkt. Byens transportmuligheder tæller blandt andet tog, metro, bus og bycykler. Der er også traditionelle rickshawcykler i byen.

I myldretiden kan det anbefales at undgå at køre i bus eller bil, da der ofte er meget store trafikpropper i byen. I stedet kan metroen være en god mulighed, hvis du skal langt. Til kortere ture kan byens offentlige cykler anbefales. Cyklerne kan lejes af personer mellem 18 og 65 år, der er højere end 130 cm.

De traditionelle rickshaws er en god måde at opleve de gamle smalle gader, ligesom det også giver et fint kulturelt indblik. Prisen bør forhandles på forhånd, så der ikke bliver problemer efterfølgende. Lidt drikkepenge oveni den aftalte pris er ikke ualmindeligt.

Tag på eventyr i Beijing

Beijing byder på kultur, historie og mad uden sammenligning. Den travle stemning og forbindelsen til menneskets tidlige historie er enestående. Samtidig er det en by i rivende udvikling, hvor det moderne liv leves på samme måde som så mange andre steder i verden.

Når du besøger Beijing, er der mange oplevelser at tage fat i. Den kinesiske mur, som strækker sig over tusinder af kilometer, og som blev bygget som forsvar mod forskellige nomadestammer, byder både på et interessant historisk indblik og et pusterum i den smukke natur, der står i skarp kontrast til det travle storbyliv.

I Beijing har du desuden rig mulighed for at opleve den kinesiske kulturarv, blandt andet ved at besøge Den Himmelske Freds Plads, Den Forbudte By og Sommerpaladset.

Book billetter til dit næste eventyr

Se verden med EuroBonus

Når du flyver SAS, har du mulighed for at optjene point på alt fra dagligvarer til flybilletter. Du kan bruge dine point på nye flybilletter, billeje eller hotelophold. På den måde får du mulighed for at se endnu mere af verden som medlem af EuroBonus.

Læs mere om EuroBonus og bliv medlem her

Fakta om Beijing

Valuta: Renminbi

Tidsforskel: +6

Sprog: Mandarin  

 

Den danske ambassade:  1 Dong Wu Jie, San Li Tun, 100600, Beijing, Kina

Tlf.: +86 (10) 8532 9900

Den kinesiske ambassade: Øregårds Allé 25, 2900 Hellerup

Tlf.: +45 39460889
 

Øvrigt

Kina
RejseforsikringFlere SAS-destinationer