Fly til Beijing

We are travelers.

SAS flyver til Beijing i Kina fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo og Shanghai).

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Beijing – book nu

Flyv billigere med SAS, når du booker din rejse til Beijing i god tid. Du kan få et overblik over alle vores destinationer i vores lavpriskalender. Alle SAS’ kunder får 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger, så hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det nu og beslutte dig senere.

Rabatbilletter for børn

Oplev Beijing med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter , så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Kina.

fly til Beijing, og besøg Kinas hovedstad

Beijing, der tiltrækker millioner af besøgende hvert år, er en farverig metropol med imponerende paladser, majestætiske templer og fantastiske royale haver. Kinas hovedstad er også kendt for sine glitrende skyskrabere, travle madmarkeder og blomstrende kunstscene.

Når du ikke shopper på Panjiayuan Marked eller udforsker museerne og paladserne i Den Forbudte By, suger du sikkert den lokale kultur til dig på 798 Art District eller tager på dagstur til den spektakulære kinesiske mur.

Listen over ting at lave i Beijing er lang, og der er noget for enhver.

Beijing

Det er nemt at forelske sig i Beijing, hvor du kan prutte om prisen, nyde den skønne mad og feste i det pulserende natteliv. Gå på opdagelse i femtusinde års historie, oplev de smukke templer og spis lokale kinesiske delikatesser langt ud på aftenen.

Flyv med SAS til Beijing Capital International lufthavn, og ankom veludhvilet og klar til at begynde din rejse.

Beijing Capital International lufthavn

Beijing er en pulserende by, der kombinerer historien med det moderne. Oplev den unikke kombination af det høje tempo og den varme charme – i en og samme by. Der er uendeligt meget at se og gøre i Beijing!

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Beijing

Hos SAS ønsker vi, at vores kunder får en afslappende og behagelig rejse. Uanset hvilken billettype du har, kan du altid nyde godt af visse kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er altid inkluderet i din flyvning til Beijing.

Hvis du ønsker endnu mere komfort på rejsen, kan du opgradere din billet til næste rejseklasse. Det giver dig eksklusiv adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud