LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly

  Fly

  SAS flyver direkte til Alicante fra/via København, Stockholm og Oslo.

  Altid inkluderet i din flybillet til Alicante: 23 kg bagage på SAS Go, børnerabat, sædevalg og meget mere!

  Det skal være nemt at flyve med os til Alicante ved Middelhavet i det sydøstlige Spanien. Derfor er alt inkluderet i din flybillet, og du skal ikke tænke på tilvalg og ekstra udgifter, når du booker fly: Det koster ikke ekstra. Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Aliante. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele:

  • 23 kg bagage inkluderet på SAS Go (1 stk bagage)
  • Valg af sæde er med i din pris
  • Du får op til 90 % børnerabat

  Det tager ca. 3,5 time at flyve til Alicante fra København. Det er ikke en lang flyvetid for at opnå sol og sommer, men vil vi gerne have, at du har det godt, mens du er i luften.

  • Spar tid i lufthavnen med online check-in
  • Kaffe, te og dagens avis i app'en - kvit og frit
  • Altid et nordisk crew, der tager imod dig


  Find din flyafgang og pris med det samme her på sas.dk. Du kan også hente vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Alicante direkte på mobilen.

  Vi har fly til Alicante året rundt

  Vi flyver til Alicante hele året rundt, og vi flyver dig til lufthavnen ”Aeropuerto de Alicante” (ALC), der ligger ca. 9 km fra centrum af den skønne by ved Middelhavet.

   

  Op til 90% børnerabat

  Når du flyver med os til Alicante, får du altid gode rabatter på dine børns flybilletter. Børn under 2 år får op til 90 % rabat på billetprisen og du kan medbringe barnevogn/klapvogn til de mindste – det er inkluderet i prisen. I aldersgruppen 2-11 år får du 25 % rabat på dit barns flybillet. 
   
  Er det din første flyvetur med børn, så tag endelig fat i vores crew i lufthavnen – de er nemlig toptrænede i at tage sig ekstra godt af jer, når I er nye i luften.

   

  Få gode tilbud og rabatter – bliv medlem af vores fordelsprogram EuroBonus

  Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse.

  Du kan også optjene point, når du f.eks. booker hotel og bil hos vores mange partnere, og dine point kan du med et snuptag omsætte til rabat på flyrejser og bruge til shopping i vores webshop.

  Husk også at tilmelde dine børn, og optjen point på deres flybilletter.

  Optjen point på dit fly til Alicante – tilmeld dig nemt og hurtigt her.

   

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik