LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejsetips

  Rejsetips

  Rejsetips om Aberdeen

  Hvis du tænker på at tage en tur til Aberdeen, kan du på denne side finde gode rejsetips til turen. Du kan bl.a. finde gode råd til smukke områder og byer der kan opleves i og omkring Aberdeen.

  Herunder finder du rejsetips indsendt af vores kunder. Vi har inddelt dem i kategorier for at gøre det nemmere for dig at finde den information, der passer bedst til dig.


  Seværdigheder

  Ca. 30 km syd for Aberdeen ligger den lille by, Stonehaven. Den ligger ud til vandet i en lille vig og har en lille hyggelig havn med små restauranter mv. Det mest fantastiske ved stedet er, at der lige uden for byen ligger en gammel slotsruin på en klippehalvø ude i vandet (det er et helt fantastisk syn, når man kommer gående op af stien og den pludseligt kommer til syne på den anden side af bakken). Det er utroligt smukt, naturvildt på den skotske måde og rigtigt hyggeligt. Der går busser direkte fra Aberdeen (ca. 40 min), så det er en rigtig god måde at få et glimt af den fantastiske og storslåede skotske natur, hvis man kun har kort tid i Aberdeen (og Skotland) - et rigtigt godt supplement til "Storbyferien" i Aberdeen.

  Signe M.

  Mad & natteliv

  Denne tur har jeg prøvet flere gange, og tager afsted her i maj måned 2009. Aberdeen, og især omegnen er grønnere end man umiddelbart skulle tro. Tag fra Aberdeen langs Deefloden til det høje bjergmassiv i Cairngorm området, kør af de snoede bjergveje til Granntown-on-Spey og tag turen tilbage til Aberdeen gennem Skotlands berømte whiskydistrikt. Netop i år byder Skotland på særlige events. Jeg kan varmt anbefale at man bruger 1 uge på turen. Det er en god ide at krydse fringre for godt vejr - men maj i Skotlands Højland er noget af det smukkeste med de lilla rhodedendron og de små lam som hopper rundt på marken. God tur!

  Ulla R.

  Andet

  Aberdeen er for Skotland en 'landingsplads' fantask opelvelse af en storslået natur og et utroligt imødekommende befolkning. Med en lejet bil og en række af 'bed & brakfast' overnatninger er man sikret en en uændelig række af oplevelser på vejen rundt i det meget flotte land. POg så har de både Whisky,en dramatisk historie og det ene flotte slot efter det andet.

  Jørgen D.

  I Aberdeen lejer du en bil og kører du op mod Inverness og checker ind på Boath House - et lille luksus slot, opført i 1825 og fuld af charme og afslappet luksus. Stemningen er perfekt, maden er - hvad man ikke tror om "England/Skotland" - god og lækker og personalet er venlige, effektive og imødekommende. Et super lækkert getaway i det smukkeste Skotland .... og du har højst 15-20 "med-gæster" - for hotellet har kun 8 værelser !!!!!!

  Klaus S.

  Vi har i mange år rejst med SAS til Aberdeen, Det er en gammel middelalder by som er meget spændende at uforske. Endelig spiller vi meget golf i skotland, hvor Abeerdeen er et rigtigt godt udgangspunkt for hele østkysten. Vi bruger meget toget når vi rejser rundt i SKotland. Endelig har vi fundet nogle gode venner i Skotland som selvfølgelig også besøges når vi er der ovre.

  Ole R.

  Aberdeen er et paradis for golf spillere. Indenfor en times kørsel har man adgang til mere end 50 golfbaner, hvoraf flere er blandt verdens bedste Links golfbaner, fx., Royal Aberdeen der liigger 15min kørsel fra Aberdeens centrum. Roayl Aberdeen har været vært for Senior British Open. København Aberdeen er kun 1 1/2 times flyvning, en kort rejse til et rigtigt golf paradis, hvis man vil prøve links golf.

  Bent H.

   

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik