LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Transport

  Transport

  Billige flybilletter til Genève! Book i dag på sas.dk.  Lufthavnen ligger ca. 4 km fra Geneve centrum. Det er nemt at komme dertil med tog eller bus ved hjælp af det forenede netværk af offentlig transport Unireso.

  Du har kun brug for en enkelt billet, for at rejse med tog, sporvogn, bus eller båd i France-Vaud-Geneva området.

  Det tager kun ca. 6 minutter fra/til Geneve centrum med tog (hver 12. minut i myldretiden). Lufthavnens togstation har direkte adgang til lufthavnens check-in og ankomsthal. Alle tog stopper ved Geneva-Cornavin (centrum).

  De følgende bybusser stopper hver 8-15 minutter i lufthavnen i myldretiden (der er busstop ved check-in, foran eller ved siden af togstationen) fra/til:

  • Geneve centrum- Onex: bus 10
  • International organisations - Geneva city centre: bus 5
  • International organisations - lake: bus 28
  • Meyrin: bus 28
  • Le Lignon - Lancy - Plan-les-Ouates: bus 23


  Turistinformation og billetter kan anskaffes ved Unireso informationsdesk i lufthavnens ankomsthal. Billetter kan også købes fra maskinerne ved busstoppene (CHF eller Euro kontanter).

   

  Rejs gratis med det offentlige

  Med effekt fra januar 2008, kan du trække en gratis billet til offentlig transport fra maskinen i bagageområdet på ankomstetagen. Denne Unireso billet fra Geneva International Airport, giver dig adgang til at bruge det offentlige transportnet i Geneve gratis i 80 minutter.

   

  Taxa

  Taxaer i Geneve kan bestilles over telefon, prajes på gaden eller findes på et af de 60 autoriserede taxasteder i byen, lufthavnen og hovedbanen.

  En tur fra lufthavnen til centrum ligger på omkring CHF 30.00 til CHF 35.00 og er afhængig af trafikken, tid på dagen og antallet af passagerer.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik