LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejsetips

  Rejsetips

  Billige flybilletter til Gdansk! Book i dag på sas.dk.

  Gdansk rejsetips

  Hvis du overvejer at tage en tur til Gdansk, kan du på denne side finde gode rejsetips til turen. Læs bl.a. om gode restauranter, og spændende steder i Gdansk og omegn. Hvis du længes efter at komme ud at opleve en masse, så book din rejse nu.

   

  Rejsetips om Gdansk

  Herunder finder du rejsetips indsendt af vores kunder. Vi har inddelt i kategorier for at gøre det nemmere for dig at finde den information, der passer bedst til dig.

  Seværdigheder

  På skibsværftet i Gdansk sad Lech Walesa og grundlagde Solidaritet, bevægelsen der rystede Polens kommunistiske styre. Byen er sjov, skæv og lige, og der er en dejlig sommerstemning med strand og hav på næsten alle sider. Mød Polen fra en af sine bedste sider.

  Michael J.

  Der er så meget at. Det kan ikke beskrives det skal opleves det er en fantastisk oplevelse

  John-Erik N.

  En fantastisk stemningfuld gammel bydel, fuld af liv besøg den i sommer eller i maj måned Se Mariacka gade - går ind til de mange kunster butikker

  Grazyna F.  Kultur og museer
  Der er meget verdigfuld at besøge andre mindre by og lansbyer omkring Gdansk og se efter den gammle kultur og se efter spor af den fortabte folkeslag.Se også hvor meget er eftar den danske tid.

  Stan R.  Mad & natteliv

  På strækningen Gdansk/Gdynia/Sopot ligger der en fantastisk lille fiskerestaurant direkte på stranden - en kort gåtur på stranden molen ved fra Grand Hotel. De laver den mest utrolige fiskesuppe og mange andre delikate fiskeretter med fisk der kommer direkte ind i køkkenet fra fiskebådene der bliver trukket op på stranden lige udenfor.

  Joan R.  Shopping

  Der er meget billigt at købe ravsmykker i Gdansk. Der findes utallige forretninger som udelukkende sælger rav. Mange smykker bliver forarbejdet i Polen og derfor er der også mulighed for, at se smykker blive til.

  Torben S.
  Petra H.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik