LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly

  Fly

  Flyv direkte til Stavanger med SAS

  Altid inkluderet i din flybillet til Stavanger: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere

  Inden du har set dig om, er vi fremme. For ombord på et af vores direkte fly tager det kun 1 time og 15 minutter at flyve til Stavanger fra København. Hvis vi mellemlander, er turen lidt længere, men heldigvis sørger vi godt for dig undervejs. Download dagens avis i vores App, og nyd den, mens vi serverer kaffe eller te – det koster naturligvis ikke ekstra.

  Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Stavanger. Både før, under og efter din rejse har vi tænkt på det hele:

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten (1 stk bagage)
  • Sædevalg er med i prisen
  • Online check-in
  • Kaffe og te
  • Op til 90 % børnerabat

  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Stavanger direkte på mobilen.

   

  Op til 9 flyafgange om ugen til Stavanger

  Vi flyver til lufthavnen ”Stavanger Lufthavn Sola (SVG)” – både morgen, middag, eftermiddag og aften, så du altid kan finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner.

  Uanset om der er forretninger eller fjeldture i luften, kan du vælge mellem op til 9 daglige afgange til Stavanger Lufthavn.

  Få praktiske informationer om Sola lufthavn i Stavanger, og se, hvordan du kommer videre fra lufthavnen til dit rejsemål.

   

  Billige flybilletter til Stavanger – book i god tid og spar penge

  Du kan sagtens rejse billigt til Norges fjerdestørste by. Ved at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingre i flybilletterne til de bedste priser.

  Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris her på sas.dk: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.

   

  Få gode tilbud og rabatter – bliv medlem af vores fordelsprogram EuroBonus

  Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse.

  Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping.

  Optjen point på din tur til Stavanger – tilmeld dig EuroBonus gratis

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik