LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly

  Fly

  ALTID INKLUDERET I DIN FLYBILLET TIL ROM: 23 KG BAGAGE PÅ SAS GO, SÆDEVALG OG MEGET MERE …

  Det tager kun 2,5 time at flyve til Rom fra København, og vi vil gerne have, at du nyder flyveturen i fulde drag. Så snup gerne en avis med fra gaten, og læs den, mens vi serverer kaffe og te ombord – uden ekstra betaling, naturligvis. Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Rom. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele:

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten på SAS Go
  • Sædevalg er med i prisen
  • Online check-in
  • Kaffe og te. Dagens avis i vores app
  • Op til 90% børnerabat

  Find din flyafgang og pris med det samme her på sas.dk, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Rom direkte på mobilen.

  HELT OP TIL 2 DAGLIGE FLYAFGANG TIL FIUMICINO LUFTHAVN I ROM

  Vi flyver til lufthavnen Fiumicino (FCO) også kaldet Leonardo da Vinci-lufthavnen optil 2 direkte flyafgange om dagen. Så du kan altid kan finde et fly, der passer ind i dine planer for et besøg i den smukke by. Vælg mellem vores mange ugentlige afgange til Fiumicino-lufthavnen (FCO).

  Få praktiske informationer om Rom Lufthavn, Fiumicino

  Sådan kommer du nemt fra Fiumicino til Rom centrum

   

  BILLIGE FLYBILLETTER TIL ROM – BOOK I GOD TID OG SPAR PENGE

  Du kan sagtens rejse billigt til den italienske hovedstad med os. Alt, du skal gøre, er at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingre i flybilletter til de bedste priser. Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter. 

   

  FÅ GODE TILBUD OG RABATTER – BLIV MEDLEM EUROBONUS

  Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping. Optjen point på din tur til Rom – tilmeld dig EuroBonus gratis.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik