LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ENKELT FRA

  Dublin

  Flyv til Dublin med SAS

  Dublin er en fantastisk by. Få steder kan man konkurrere med den uforlignelige atmosfære. Find billige flybilletter til Dublin og oplev det skønne Irland! SAS har en daglig afgang København-Dublin hver dag undtagen lørdag. Fly-turen tager knap 2 1/2 time.

  Ægte Dublin-atmosfære

  Irland og Dublin er noget ganske specielt. Her kan du nyde den helt særlige atmosfære, der er uden sidestykke i verden. Og du kan nyde den frodige ø's smukke grønne farver. Bestil billige flybilletter med SAS og din rejse kan starte.

  St. James Gate Breweri i Dublin

  Irerne og øl hænger sammen. Besøg Guiness Storehouse i St. James Gate Brewery, her får du alt af vide om øllet, og hvordan det fremstilles. Gravity Bar ligger tag til rundvisningen afslutning som er en prøvesmagning med udsigt ud over hele Dublin. Alt sammen bare en flybillet væk!

  Seværdigheder i Dublin

  Michael Collins erklærede Irlands uafhængighed i 1916 i en af Dublins mange seværdigheder, General Post Office. Også St. Patrick's Cathedral er et besøg værd. Find en billig rejse!

  Dublin - et kulturelt centrum

  Dublin har et utroligt rigt kulturliv. Et besøg på Dublin Writers Museum er dedikeret til store litterære ikoner som f.eks. James Joyce, George Bernhard Shaw og William Butler Yeats. Musikscenen lever også i bedste velgående. Overalt på de mange spillesteder optræder lokale bands, der drømmer om at blive de nye U2, Keane - eller måske The Commitments.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik