LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Dublin

  Fly til Dublin

  Dublin er en fantastisk by. Få steder kan man konkurrere med den uforlignelige atmosfære. Find billige flybilletter til Dublin og oplev det skønne Irland! SAS har en daglig afgang København-Dublin hver dag undtagen lørdag. Fly-turen tager knap 2 1/2 time.

  Ægte Dublin-atmosfære

  Irland og Dublin er noget ganske specielt. Her kan du nyde den helt særlige atmosfære, der er uden sidestykke i verden. Og du kan nyde den frodige ø's smukke grønne farver. Bestil billige flybilletter med SAS og din rejse kan starte.


  St. James Gate Breweri i Dublin

  Irerne og øl hænger sammen. Besøg Guiness Storehouse i St. James Gate Brewery, her får du alt af vide om øllet, og hvordan det fremstilles. Gravity Bar ligger tag til rundvisningen afslutning som er en prøvesmagning med udsigt ud over hele Dublin. Alt sammen bare en flybillet væk!


  Seværdigheder i Dublin

  Michael Collins erklærede Irlands uafhængighed i 1916 i en af Dublins mange seværdigheder, General Post Office. Også St. Patrick's Cathedral er et besøg værd. Find en billig rejse!


  Dublin - et kulturelt centrum

  Dublin har et utroligt rigt kulturliv. Et besøg på Dublin Writers Museum er dedikeret til store litterære ikoner som f.eks. James Joyce, George Bernhard Shaw og William Butler Yeats. Musikscenen lever også i bedste velgående. Overalt på de mange spillesteder optræder lokale bands, der drømmer om at blive de nye U2, Keane - eller måske The Commitments.

     Transport

  Dublin Lufthavn ligger ca. 10 km nord for Dublin city centrum. Den bliver serviceret af busser og taxaer der alle sørger for, at du kommer nemt frem og tilbage.

   

  Bus

  Dublin Lufthavn er tilgængelig via mere end 700 busser dagligt. Fra lufthavnen kan du nå ud til mange områder i og omkring Dublin.

   

  Taxa

  Passagerer der ankommer med taxa bliver sat af direkte udenfor terminalen. Er du lige ankommet, er der taxaer tilgængelige lige udenfor ankomstterminalen. En kvittering (ikke håndskrevet) printet af printeren sammensat med taxameteret, skal gives til alle kunder. Denne indeholder detaljer om bilens nummerplade, distancen på turen, beløb betalt, dato og varighed af turen.

   

  Tog

  Der er pt. Ikke noget direkte tog til Dublin Lufthavn. Taxa og busser til de forskellige stationer er dog bredt tilgængelige. Dublin Bus kører til Heuston og Connolly togstation.  Billige flybilletter til Dublin

  Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. 

  Flere fantastiske SAS-destinationer

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik