LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Transport

  Transport

  Amsterdam Lufthavn, Schiphol, ligger 15 kilometer sydvest for den hollandske hovedstad.

   

  Tog

  Togstationen kan nås gennem den underjordiske korridor. Der er ikke kun direkte togforbindelser til Amsterdam, Rotterdam og Haag, men også steder som Groningen og Maastricht og endda til internationale destinationer. Vær opmærksom på, at stationen er lommetyvenes foretrukne sted i Amsterdam.


  Bus og bil

  Lufthavnen ligger langs motorvej A4. Schiphols hjemmeside har en smart rejseplan, hvor du kan planlægge din tur. Ved busstationen er der mange linier. Den såkaldte 'Zuidtangent' tilbyder en hurtig og behagelig busfornindelse til fx Haarlem, Hoofddorp, Amstelveen og Amsterdam-Zuidoost.


  Taxa

  På Schiphol Plaza holder Schiphol taxaer (tlf.: + 31(0)20 653 1000). Alle taxaer har taxameter.
  Schiphol Rejse Taxa er en national taxaservice, der har faste satser for alle, der rejser til og fra lufthavnen
  .


  Copenhagen - Amsterdam

  Vi har op til 5 daglige afgange København-Amsterdam, så det er nemt at finde et fly, der passer dig. Vi lander i lufthavnen Schiphol, og derfra tager det ca. en halv time med tog til centralstationen i centrum.


  Seværdigheder i Amsterdam

  Vincent van Goghs musæum er et must for kunstinteresserede. Se den fantastiske samling af den ekspressionistiske malers store værker samt værker af mange andre kunstnere. Læs mere på Visit Amsterdam.


  Natteliv i Amsterdam

  I centrum af Amsterdam findes en perlerække af trendy og fashionable diskoteker: Odeon, Escape, Paradiso, Soulkitchen og the Melkweg er de mest kendte - alle omgivet af Amsterdams smukke kanaler.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik