LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Storbyferie

  Storbyferie

  Tag på storbyferie i Amsterdam med SAS!

  Med kun halvanden times flyvetur fra København, er Amsterdam et perfekt rejsemål for en weekend-storbyferie. SAS har op til 5 daglige afgange til Amsterdam, og alle fly lander i hovedlufthavnen Schiphol, der har gode transportmuligheder ind til Amsterdam centrum. Book din storbyferie i Amsterdam på sas.dk idag!


  Amsterdam - et miks af dukkehuscharme og dynamisk storby

  Amsterdam er en dynamisk by, men har samtidig bevaret en del af sin gamle charme. Amsterdam blev anlagt i renæssancen som kanalby – og den dag i dag skærer kanaler og små hyggelige stræder stadig igennem byen og giver den en særlig charme. De 9 gader, De negen straatjes, er ni små gader, der løber på tværs af de store kanaler. I disse gader kan man være heldig at gøre et godt køb i en af gadernes mange små vintagebutikker og upcoming designbutikker. Der er også flere små, hyggelige caféer, der er oplagte til en kaffepause imellem butiksbesøgene. Et andet spændende kvarter er De Pijp – Amsterdams gamle arbejdskvarter. De Pijp er blevet byens nye latinerkvarter, og har tiltrukket unge, hippe kunstnere og studerende. En række barer og caféer er skudt op, og der er altid en livlig stemning i kvarteret. De Pijp har ikke samme dukkehuscharme som kanalbæltet, men til gengæld viser kvarteret Amsterdam fra sin mest unge og revitaliserede side, og det er bestemt et besøg værd.


  Kunst og kultur i verdensklasse

  Amsterdam har alt hvad, der kræves til en vellykket storbyferie - ægte storbystemning, shoppemuligheder og kunst og kultur i verdensklasse. Amsterdam kan byde på verdensberømte kunstmuseer - Rijksmuseum er et af byens største museer, og har blandt andet nogle af Rembrandts mest kendte malerier hængende. Et andet velbesøgt museum er det verdensberømte Van Gogh museum, der kan prale af verdens største Van Gogh samling.

  Bestil din storbyferie til Amsterdam i dag og glæd dig til at opleve alt, hvad byen har at byde på!

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik