LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Paris Charles de Gaulle lufthavn

  Paris Charles de Gaulle lufthavn

  København Paris med SAS

  Tag med SAS til Paris og oplev byernes by! Paris er en af Europas mest elskede og besøgte hovedstæder, og det er ikke uden grund. Byen byder på masser af kultur, shopping og gastronomi på højt niveau.

   

  Oplev lidt af det hele i Paris

  I Paris kan man tilfredsstille øjet, ganen og købelysten på nærmest én og samme tid. Paris kan bryste sig af smuk og verdensberømt arkitektur som Eiffeltårnet, Notre Dame og Sacré Cœur og kulturinstitutioner som Louvre – et af verdens største museer, og det gamle slot Versailles lidt uden for byen. Leder man efter noget godt til ganen, er man kommet til det rette sted - Paris er en af verdens gourmethovedstæder, og byen kan prale af omkring ti 3-stjernede Michelin-restauranter og et utal med en eller to stjerner. Shoppingmuligheder er der også masser af – i de smukke varehuse Lafayette eller Printemps, hvor man i øvrigt også kan spise godt på en af de mange restauranter, eller i små gader og stræder på den livlige venstrebred af Seinen – Rive Gauche.

   

  Romantik i Paris

  Flyveturen København-Paris tager kun knap 2 timer, og Paris er derfor et oplagt sted, at tilbringe en romantisk weekend. Paris er synonym med romantik, og byen er spækket med romantiske restauranter og caféer. Nyd byens romantiske stemning langs Seinens bredder, i Tuilerierne eller på toppen af Montmartre ved den smukke hvide katedral Sacré Cœur.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik