LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejsetips

  Rejsetips

  London rejsetips

  Her kan du se rejsetips om London, indsendt af SAS' kunder. Mangler du inputs til din rejse til London, kan du her finde gode råd til, hvad man kan opleve i London, tips til gode spisesteder og mange andre rejsetips.

   

  Rejsetips om London indsendt af vores kunder

  Seværdigheder

  Google har fotograferet alle gader og stræder i storbyerne så nu kan du komme helt tæt på og tage en virituel rundtur før rejsen. På den måde kan det være lettere at finde et hotel der ligger i nærheden af det du gerne vil se, samtidig med at det gør planlægningen meget nemmere så man får meget mere ud af sin tid på ferien. Er man via sin telefon på nettet kan det også bruges som vejviser mens man er afsted.

  Mette N.

   

  Den romerske by Bath 2 timer kørsel vest for London. Fantastisk hide away.

  Jan H.

   

  Madame tussauds London Eye Greenwich Cutty Sark National Maritime Museum and Royal Observatory Wrens Old Royal Naval College

  Else H.

   

  I London kan du bara gå ut från ditt hotell och in på närmsta museum, alla statligt ägda museer är gratis. Detta är helt fantastiskt.

  Matilda J.

    

  Brixton marked er en smeltedigel af kulturer. Her finder man reminicencer af den tidligere store indvandring fra Carabien, Afrika og Asien. Man kan spise eksotisk mad for næsten ingen penge, stegte bananer serveret i palmeblade, krydret kylling og kokosnødde vand, drikke drinks på supertjekkede vinylbarer. Her finder man tekstiler fra Afrika, Reggea fra Jamaica og en "anti dårlig held" spray i en af de små spirituelle butikker på selve markedet. Brixton Marked er en sanseoplevelse af de store og dertil gratis. En tur værd, som mange turister overser!

  Donna C.

   

  Stå op en tidlig hverdags sommermorgen (0500 )tag tuben ti picadilly find en af de mange morgen cafeer der åbner tidligt (eller har åbent hele døgnet) - køb en latte og brug de næste 2-3 timer på at se hvordan London langsomt vågner og der kommer flere og flere folk i gaderne. Stilheden og roen der afløses af larmen og virvaret - du er i en storby

  Mads T.

    

  Tag en tur ud til Brixton og oplev stemningen af fremmedhed, men samtidig også venlighed.Meget anderledes men også spændende.

  Erik L.

   

  Gaderne kendt fra engelsk undervisningen - The Parliament - War Museum - London Eye - Sejltur på Themsen Kensington Park

  Ole A.

    

  Husk at møde tidligt op til de store atraktioner så som Madame Tusou , London Eye osv , så sparer man nemt 1 til 2 timer i køen !! En dagsbillet til undergrundsbanen og busserne koster kun 5,6 pund mod 4 pund for en enkelt billet.

  Kurt L.

   

  Hos FDM kan du købe et kort billigt til undergrundsbanen. Husk du får rabat, hvis du er over 60 år. Du sparer en hel del på seværdighederne, hvis du beder om 60+citicen. På Leister Square kan du købe billige teaterbilletter til samme aften eller næste aften.

  Annette C.

    

  Jeg kan anbefale at tage en guided tur på Lord's Cricket Ground i London. Lord's er cricketsportens svar på Wimbledon (tennis) med traditioner og stil og en spændende rundvisning i museet og på banen og tilskuerpladserne. Lord's ligger ved undergrundstationen St. John's Wood på Jubilee linien.

  Thomas K.

   

  Tag en smuttur til london i December og få dit livs oplevelse. London er et must ved juletid, her finder du den stemning, som du glemte derhjemme. Tag en tur i undergrunden, visit de skønne loppemarkeder, se juleudstillingen i Harrods og oplev de juleudsmykkede gader. Tag en tur med åben dobbeltdækker, det er hundekoldt, men vildt hyggeligt, se det alt sammen med dem du holder af og SAS.

  Connie B.

    

  I London har man en glimrende mulighed for en dobbelt dækker bus tur rundt til alle Londons seværdigheder. Man kan stå af ved alle seværdigheder, og stå på den næste bus. Ved hver større seværdighed har bus selskabet ansatte der sælger adgangs billetter til den pågældende seværdighed til rabat priser. Man undgår at stå i kø til både billet køb og adgang. Selve bus billetten gælder hele dagen

  Bent H.  Kultur og museer 

  Når man er studerende og i London og gerne vil se en musical, er det altid en god ide at sørge for at være der en mandag aften, da billetterne er væsentlig billigere og der er stor mulighed for upgrade til bedre pladser, fordi det ikke er en travl aften. På den måde har man nemmere råd til at få sådan en fantastisk oplevelse som en musical er.

  Line H.

   

  Ta' ind og se en musical - stemningen er kanon dejlig! Og udvalget stort!

  Tine H.

   

  Tag til London med dine børn. Gå ind og ud af museer som I har lyst til. Det er gratis. Der er f.eks. naturhistorisk museum med dinosauer, vulkaner mm. Den største oplevelse er der at stå i en japansk kiosk under et jordskælv. Det er næsten virkeligt. Lige ved siden af er videnskabsmuseet, hvor man også kan få meget tid til at gå. Så er der selvfølgelig Hamleys kæmpe legetøjsforetning, og så er undergrunden og dobbeltdækkerbuserne altid en oplevelse for børn. Vi købte et Oysterkort og kørte London tynd. Husk mindre børn bliver trætte af at se mange ben, så da er det befriende at sætte sig op i en dobbeltdækkerbus. Et tip er også at bestille london Eye hjemme fra. Så undgår man lange køer. Vi boede på det danske KFUM vandrehjem. Der fik vi meget opmærksom, fordi der sjældent er børn, og det var rart at komme hjem til et varmt måltid mad efter en lang da i byen, som vi delte sammen med de andre beboere. Mine børn er 4 og 6 år.

  Jesper P.

   

  Normalt siger børnene "åh nej", når vi voksne siger, at vi også skal på museum på vores ferie. Men på Tate Modern i London, som ligger for enden af en børne-passende skøn gå-tur fra Sankt Pauls underground-station via gang-broen over Themsen, er det knap så børne-kedeligt at blive hevet med på museum. Ud over at museet er gratis (hvilket børne-familier ofte sætter pris på), så har de en fantastisk kompetent og veltilrettelagt børnetjeneste. Alt efter de aktuelle udstillinger, så har de forskellige projekter børnene kan deltage i. Børnene bliver udrustet med projekt-hæfte og værktøjskasse med remedier. Og så er det ellers i gang med projekterne rundt på udstillingen. Det er både sjove aktiviteter og meget lærerige - De fleste aktiviteter lærer de voksne også en masse af. Men lad være med at give børnene de fine søndagstøj på, for de er beskidte bagefter, da aktiviterne kan bl.a. bestå i at prøve at lave billeder på samme måde som væggenes kunstværkerne er lavet på - med kul, lim og farver. Og aktiviterne giver anledning til gode jordnære snakke med børnene om at se og hvordan kunst overrasker. Vi og vores børn blev glædeligt overraskede. Vi ærgrer os kun over, at vi ikke havde sat langt mere tid af til besøget på Tate Modern.

  Anders H.

    

  Stor anbefaling til at tage en guidet rundtur i Parlamentet - og en rundtur (med høretelefoner) til Buckingham Palace.

  Dorte A.

   

  London har et meget omfangsrigt udbud af teatre og museer, som mere end tilfredstiller ens interesser.

  Lars M.

    

  De store nationale museer i London har nogle fremragende udstillinger og der er gratis indgang på mange af dem. Det er altid et besøg værd at gå på the National Gallery, the Portrait Gallery der ligger lige ved siden af eller for eksempel the British Museum og det koster ikke noget at komme ind på disse.

  Annedorte V.

   

  Det er en "t-op-levelse" at besøge London. Gå en tur i de altid velholdte parker, fodre egern, se på folkelivet. En strøgtur i det fashionable Regent street og Oxford street og et smut omkring Petticoat Lane i Notting Hill. Slut aftenen af med en af de største kulturoplevelser fx "The Lion King" som musical - i en opsætning der fuldt respekterer historien, eller måske "Spam-a-Lot" - mere sort humor efter Monthy Python's "The Holy Grail". Und jer selv den fornøjelse at opleve London uanset årstiden.

  Jens C.

    

  Et besøg hos museer i London er en must. De er verdens bedste. Det kan nævnes området i South Kensington med Science Museum der har noget for alle alder. Ved siden af er der Natural History Museum med dinosaurerne bl.a. Også i nærheden er der Victoria and Alber Museum. Når man er færdig der så kan man tage på shopping i Harrods i nærheden eller en tur i Hyde Park eller Kensington Gardens.

  Michael G.

   

   

  Når man er i London, så virker det meget hektisk da der er meget at se, men alt for lidt plads! Man kan selv i London får en rigtig god naturoplevelse, hvor landskabet forandre sig. Tiden går tilbage. Man oplever ro både ude i omgivelser og i sin sind. Og er en del af det moderne klokkeset! ja, jeg taler og Greenwich observatory som ligger sydøst for london. Her er der både natur og seværdighed og et gårdmiljø som ser helt anderledes ud end resten af london. Oppe i Observatory kan man opleve 2 tider! Man får en flot udsigt over Londons nye centrum! Der er grønne bakker rundt om The observatory, så man kan sidde og spise sin hjemmelavede mad. Og selve byen ser ud som om man er havnet tilbage i tiden...Greenwich har en maritime miljø, da det spillede stor rolle i det gamle tid. Bygningerne ser derfor helt anderledes ud. Selv en tog tur med DocklLand Rail til Greenwich er en fornøjelse. Jeg har prøvet det, så det burde du også gøre! Velbekommen

  Z. Malik

   

  Hvis I tager til London, er I nød til at opleve, at tage i LONDON DUNGEON museet. Dette museum giver dig dit værste gys, men samtidig også det bedste grineflip du længe har haft! Det er en oplevelse, og temaet i museet er så gennemført at du tror du er havnet i London i 1800-tallet, og bange for at Jack the ripper skulle være rundt om hjørnet. En oplevelse, der MÅ opleves. :D

  Afarin A.

   

  London er en destination kun to timers flyvning fra Køenhavn, jeg tog dertil i påsken sammen med min 14 årige datter, i den aldersgruppe er man ikke særlig interesseret i seværdigheder, men for unge teenagere er Camden market som at komme i shopping paradis, senere måtte vi i Queens Theater for at se opsætningen af Les Miserables, vi havde egentlig satset på at se Rowan Atkinson som Fagin i opsætningen af Oliver, men det var ikke til at få biletter. Som forventet levede turen op til Londons ry som shopping og teater / musical hovedstad i europa. Køb kort til undergrundsbanen på Arte Udland, de sælger off peak travelcards til rimelige priser.

  Henrik E.

    

  Se en musical, det er en hel fantastisk oplevelse at opholde sig i teater kvarteret. - Oplev metroen - tag også toget ud af byen, der er meget at se

  Tina V.

   

  Besøg et af Londons mange teatre og få en oplevelse for livet

  A. G. Larsen  Mad & natteliv

  Restaurant Zuma, Japansk restaurant i Knightsbridge. Suveræn lækkert mad. Bordbestilling et must, med mindre man vil sidde i "mad" baren og se kokkene lave maden.

  Caroline G.

   

  The George Inn Pub i London - regnes som en af de ældste pubs i London - om ikke den ældste. Ligger tæt ved London Bridge på sydsiden af Themsen. En god gåtur i godt vejr langs Themsen til Pubben. Pubben er beliggende ved et kajareal, hvor der ligger mange flotte og dyre privatejede både. Et stille og roligt område - og spændende at gå og kigge. Øl og pubmenu kan nydes til sædvanlige priser, men med udsigt over kajareal og Themsen. En forholdsvis billig fornøjelse - og ønsker man ikke at spise, men blot få en øl, kan det jo sagtens lade sig gøre. God fornøjelse.

  Peter K.

    

  Prøv restaurant Taormina i Craven Terrace. Deres kalvelever i strimler med bacon og hertil et godt glas rødvin er uovertruffen og med hyggelig italiensk betjening.

  Helle M.

   

  En af de bedste Whiskey butikker findes i London, The Vintage House i SoHo - gammel hyggelig butik, med et utroligt udvalg.

  Daniel M.

    

  I London er der et hav af gode restauranter med masser af kulinariske muligheder. min bedste oplevelse fik jeg da jeg gik på en japansk Sushi restaurant i SOHO.

  Henrik J.

   

  Den allerbedste eftermiddagste - med små agurkesandwiches og det hele - findes på Browns Hotel, der ligger i en sidegade til Piccadilly og hvor det var vist Agatha Christie boede, når hun var i London

  Maureen R.

    

  Gordon Ramsey til billige penge. Da jeg var i London i Påsken besøgte min forlovede og jeg en af Gordon Ramseys mange resturanter "The Warrington". Den ligger tæt ved "Little Venice" bag Paddington Station, som er et utroligt charmerende område med de mange kanaler. "The Warrington" ligger oven på pubben "The Warrington Hotel", og byder på Pub mad i den bedre ende til en yderst rimelig pris. Hvis man kunne tænke sig at prøve Gordon Ramseys kogekunst uden, uden at skulle af med en formue så er det absolut et anbefalelsesværdigt sted.

  Mads S.

   

  I Chinatown (Gerrard Street) findes en fantastisk restaurant ved navn New Fook Lam Moon. Deres 6-7 retters menu er noget af det bedste kinesiske mad man kan forestille sig og til en pris man kan betale. Bed om et bord i stueplan, ikke i kælderern. Betjeningen er søde og opmærksomme og de husker én fra gang til gang. Vi er aldrig i London uden at være hos New Fook Lam Moon og spise.

  Karl B.

    

  Restaurenten Strada lige overfor St. Paul´s Cathedral er et besøg værd. Maden er udsøgt, afslappet atmosfære og VENLIG betjening oveni.

  Tanja P.

   

  Husk alle de fantastiske asiatiske restauranter i London! Det er ligesom en kulinarisk rejse til Asian. Prøv evt. Busaba Ethai, Hakkasan, Zuma og Yauatcha.

  XinXin G.

    

  St. Christophers Place som liggger gemt bag H&M på Oxford Street (Lige ved siden af er der en indgang til denne oase 1.5 meter bred). På St. Christophers Place finder man flere restauranter,pubs samt cafe'er som alle har udendørs servering - helt klart en mega for maven og øjet! Go' tur!

  Jes L.

   

  Musical We Will rock you anbefales musik Queens gode numre - alletiders oplevelse for både unge og gamle.

  Bent A.

    

  Besøg Borough Market ved London Bridge Station, hvis du vil opleve spændende mad fra de britiske øer, men også andre steder fra. Du kan både købe friske råvarer og spise i flere af boderne. I Park St. lige ved Borough Market ligger Neal's Yard Dairy. Her kan du købe god ost ligeledes fra de britiske øer. Butikken er helt klart en oplevelse i sig selv. Og skulle du bo i nærheden af Earls Court Station, så gå ikke glip af "The Little French Restaurant". Den ligger på 18 Hogarth Pl., som er en ligge "smøge" ved Hogarth Rd. Der får man tre retter for 10 pund, men man skal så købe tilbehør til. Det er bare godt! God fornøjelse.

  Torben C.

   

  Kan du/dine børn også li' sushi? Gå på Yo!Sushi i London. Det ligger flere steder bl.a. ved Harrods og i Poland street i Soho, chek selv på nettet. Det er perfekt med transportbånd med tallerkner i forskellige farver. Der er ikke noget der smager ekstremt mærkeligt og man kan sidde enten som ved en bar eller i en bås med transportbåndet langs bordkanten. Priserne er absolut rimelige og servicen smilende.

  Tina B.

    

  Prøv Pizza express på Beauchamp rd. tæt ved Harrods. Suverænt Italiensk til en fornuftig penge.

  Jens N.

   

  Som en del af tur til London bør "Champagne Afternoon Tea" opleves i St James's Restaurant på 4. sal i Fortnum & Mason. Enten som forelsket par eller som venindetur ... a definite must.

  Kia E.

   

  Snyd ikke dig selv for en kulinarisk oplevelse på Londons Borough Market i østlondon. Dette overdådige madmarked, der kun har åbent torsdag-lørdag, byder på lækkerier i alle afskygninger. Prøv en vildtburger, bangers and mash eller måske østers og guiness på den skønne Wright Brothers.

  Diana E.

    

  Ta en tur til nye gamle Docklands og Tower Bridge, her finner du et stilfult omraade med mye moderne arkitektur ved siden av de gamle Docklandsbygningene. Et hav av restauranter og publer av höy kvalitet gir deg muligheten for nye kulniariske opplevelser i sofistikert og hyggelig miljö.

  Turi R.  Shopping

  Rejser man med mellemlandning og overnatning, er London perfekt. Masser er gode shoppingsteder og en strøm af forskellige kulturer. Man skal ikke være bange for at slå sig løs, for folkefærdet er utrolig imødekommende. Bare smid bagagen ind på hotellet og slå dig løs. Det var det jeg gjorde!

  Rosa D.

   

  Hvis man vil købe rigtig billigt tøj i London, er det værd at besøge Primark ved Marple Arch, Matalan, TKMAX (mærkevare outlet). Disse butikker er meget billige, og ekstremt billige med det lave pund.

  Marianne C.

    

  Du må ikke snyde dig selv for et besøg i Camden. Der er to markeder - Camden Market og Camden Lock. Camden Lock er det mest spændende med alt fra kulinariske oplevelser fra Østen, asiatiske tekstiler til kunsthåndværk og alt til punk-kulturen. Så fortsæt endelig forbi Camden Market, gå over den lille bro og ind i en spændende verden ved Camden Lock :-) Og der er mange billige ting der kan komme med hjem i kufferten...

  Jeanette A.

   

  London byder på rigtig meget god og billig shopping. Hvis man er til et lidt mere stille område hvor der samtidig er mulighed for at besøge flere udendørs cafeer og parker skal man tage til Kingsington Rd i Chealsea.

  Maja W. 

  Godt tip - vi var i London lige inden påsken. Jeg elsker at shoppe og havde drømt og Oxford Streets uendelige butikker. Drop alt om det. Vi var der en time og var v ed at gå op i limningen over de mange mennesker. Som strøget en lørdag formiddag i december eller værre. Tag i i stedet til Kensington Highstreet - kanon hyggelig. Derudover kan Westfield shoppingcenter varmt anbetales - masser af fede butikker. Kan ikke lige huske adressen, men det kan findes på nettet.

  Lene A.

   

  Efter mange ture til London, er jeg gentagne gange kommet hjem med dobbelt så meget i kufferten som jeg kom med. Årsagen skyldes de UTALLIGE scondhand shops - eller THRIFT SHOPS som de kaldes i daglig tale i London. Her kan du virkelig gøre FUND. Bevæger du dig i området omkring Nottinghill finder du eksklusive mærker såvel til herrer som damer. Området syd for Themsen - Vauxhall og Brixton byder på fund i den mere FUNKY stil. Mens Camden Market har alt hvad hjertet kan begære når det handler om secondhand clothing.

  Jimmi E.  Rejs med børn

  Da vi rejste med vores datter på ca. 1 år, pakkede vi alt hendes grej i en stor kuffert, som så fungerede som almindelig kuffert om dagen. Om natten lagde vi håndklæder og en madras i kufferten, og vups havde vi en praktisk weekendsend til hende, uden at den gav ekstra bagage/vægt. Nu er hun desværre vokset ud af kufferten, men vi var glade for fidusen, så længe det varede.

  Louise K.

   

  Hvis man har mulighed for at tilkøbe Economy Extra, så er det pengene værd. Man får mad og drikkevarer og tiden går lidt bedre/hurtigerer for børnene samtidig med det er lidt spændende, hvad der dukker op.

  Trine L.

    

  Hvis man trænger til et pusterum i det til tider hektiske London, eller en pause fra shopperiet. Så er Hyde Park nærmest et must. Udover at være et befriende og stille grønt område midt i London - så er der mulighed for at sejle i både og med vandcykler, og tager man jordnødder med (helst med skal) - så er det også muligt at komme helt tæt på nogen af Hyde Parks mange egern...

  Tommy K.

   

  Var i London med 2 børnebørn (dreng 13 år og pige 11år) for et par år siden. En kæmpesucces at se bl.a. Tower of London og St. Paul's Cathedral og så naturligvis at køre med dobbeldækkerbus. Bookshop blev flittigt benyttet og Hamley's og Harrods blev også besøgt. Er på vej til London (22. april) med de næste 2 børnebørn (to piger på hhv. 11 og 10 år og forventer en ligeså stor begejstring hos dem. Har også lovet at der bliver tid til shopping. Og så skal vi også se Mama Mia. Pigerne glæder sig "vildt meget" og det gør deres farmor altså også. Og så er der kun at tilføje, at rejsen med hotel er købt hos SAS - det kan kun blive godt!

  Inger H.

    

  TimeOut skriver nogle fabelagtige guides til seværdigheder, de har udgivet en TIME OUT London for children, som giver helt forrygende tips og ideer til sights i London med børn - køb den for blot 10 pund i alt fra boghandler til supermarkedet i London - god tur!

  Tanja K.

   

  når du skal på rejse til en storby med børn så brug så lang tid i forvejen på at finde ud af hvad børnene er interesserede i at se og lad dem lave en lille bog hvor i kan skrive noget om det i skal ind og se og evt. klistre postkort, billetter, kort og lign ind bagefter når børnene så kommer hjem kan de blade i bogen og mindes det de har oplevet for har turen været spækket med oplevelser kan det være svært for børnene at huske det hele og det er jo trist...

  Sophia N.  Andet

  Gå en helt anderledes tur i London. Begynd ved Camden Lock med det kendte marked, og gå langs kanalen og end i Litte Venice, hvor frokosten eller kaffen kan indtages på en af de små både med servering. Pragtfuld tur, der bringer dig forbi Zoologisk Have og en masse husbåde. En helt anden måde at se London på.

  Birgitte H.

   

  "When man is tired of London, he is tired of life", gælder stadig!

  Anette W.

   

  Mit bedste rejsetip er London - det fungerer altid. Uanset årstid, anledning og rejsefæller. Der er masser at opleve for alle aldersklasser på alle tider af året. Tidløst er shopping og museerne. Hyde park er også skøn året rundt, med egern og mulighed for lange gåture.

  Kirsten N.

   

  Gode hoteller er en fornøjelse! Hotel Meridien på Piccadilly er den perfekte ramme for en far og mor ferie på et par dages varighed i London. Gode hoteller er deres ydelse værd i guld og på Meridien bliver det ikke meget bedre med en mere central beliggenhed. Merprisen i forhold til et dødssygt business hotel for et 2 dages ophold svarer vel til en enkelt stjernemiddag. Lars Wismann, projektchef og direktør.

  Lars W.

    

  Det kan anbefales at købe et Oyster kort til undergrundsbanen, når du er på rejse i London. Så skal man blot køre kortet igennem automaten og ikke bekymre sig om man har købt en billet med nok zoner, eller glemmer at stå af på det rette stop. Det er billigt og nemt at tanke op og kan endda bruges fra Heathrow til centrum.

  Malene H.

   

  Skal du flyve til London, og lander i Heathrow så vælg et hotel i umiddelbar nærhed af Glousterroad Station, toget fra Heathrow stopper her, du er i museumsgaden og tæt på Harrods og Hyde Park.

  Jytte J.

   

  En tur i de små pakker, med en sandwich er det bedste at bruge tiden på i London. Så kan man bare sidde det og kigge på livet.

  Majken A.

   

  Tag din gode veninde / veninder med til London og start dagen med at gå på markede i Notting Hill, frokost i Covent Garden til live musik og gøgl. Eftermiddagen nydes i solskin på Themsen, hvor nogle af Londons serværdigheder ses fra kanalen og slut dagen af med Mamma Mia musical i et af Londons smukke teatre. Jeg har brugt denne opskrift på en god dag to gange, og er klar til at tage afsted med veninderne til Juni igen.

  Christina L.

    

  Synes bare at London har alt og lidt til. der er ingen ting man kan forestille sig, som London ikke kan præstere, også summer byen af liv, dag og nat.

  Jan L.

   

      

   

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik