LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Heathrow Lufthavn

  Heathrow Lufthavn

  London lufthavn Heathrow

  Heathrow lufthavn i London er blot én af Londons seks lufthavne, men den betragtes som Londons hovedlufthavn og betjener både indenrigsfly og korte- og lange distancer. Heathrow er derfor Londons ”gateway” til resten af verden, og den store lufthavn betjener ca. 70 mio. rejsende om året. Heathrow er dermed Londons travleste lufthavn og den tredje travleste i verden, når det kommer til det totale årlige passagertal.

   

  Nu bliver din rejse endnu nemmere!

  Vi er flyttet ind i Star Alliance’ nye hjem i Heathrow – den helt nye Terminal 2, The Queen's Terminal. Det er en opgradering for både dig og os! Hurtigere check-in og passering igennem sikkerhedskontrollen, flere lounges, fri Wi-Fi og hurtigere og nemmere løsninger for transferpassagerer, er blot nogle af fordelene.

   

  Mad og shopping i Heathrow lufthavn

  Med flyafgange til og fra destinationer over hele verden, er Heathrow en lufthavn med en meget international atmosfære, og det afspejler sig i lufthavnens faciliteter. Der er masser af forskellige spisesteder, hvor man kan få tiden til at gå imellem flyafgange eller blot stille sulten før afgang eller efter ankomst. Heathrow lufthavn har også et stort tax-free område, hvor man kan opnå gode rabatter på bl.a. parfume, skønhedsprodukter, designersolbriller, single malt whiskyer og meget andet.

   

  Transportmuligheder fra Heathrow lufthavn til det centrale London

  Heathrow lufthavn ligger ca. 27 km. vest for Londons centrum, men der er gode transportmuligheder ind til byen. Heathrow lufthavns fem terminaler er alle tilknyttet en togstation, hvorfra man kan tage et tog ind til centrum af London. Den hurtigste vej er med det moderne og komfortable tog Heathrow Express, der afgår hvert kvarter fra Terminal 5 og kører uden stop til Paddington Station i det centrale London. Turen tager ca. 20 minutter, men det er også den dyreste måde at komme fra Heathrow lufthavn til det centrale London. Et billigere alternativ er The Tube (London Underground) – Ruten Piccadilly Line kører direkte til det central London og har afgange ca. hvert 5. minut.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik