LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Guide

  Guide til London

  Opdag det ”gamle” London

  London er en kæmpe by, og har man kun et par dage eller en forlænget weekend i byen, kan det være en god idé at fokusere på et særligt område af byen, eller på nogle bestemte seværdigheder, frem for at prøve at nå det hele. I denne lille guide er fokus lagt på nogle af Londons ældre seværdigheder, der emmer af gammel engelsk charme.

  For at få den fulde oplevelse af den ægte, gamle london’ske atmosfære, bør man starte dagen med en klassisk English Breakfast med æg, bacon, pølser, baked beans og meget mere. Læg for eksempel vejen forbi Pellicci’s – en vaskeægte London-institution i art deco stil og fredet i 2005 af Londons byråd. Således tanket op er man klar til en dag på farten.

   

  Buckingham Palace

  Ligesom Tower of London er også Buckingham Palace en kendt og elsket London-institution. Buckingham Palace har været hjem for det britiske kongehus siden 1837 og huser i dag den britiske dronning Elizabeth d.2. Udenfor paladset vogter garden i karakteristiske røde uniformer og bjørneskindshuer. Oplev vagtskiftet, ”The Changing of the Guard”, der foregår til hest og med fuld udblæsning hver dag kl. 11 (søndag dog kl. 10).

   

  Tower of London

  Besøg Tower of London – en af Londons ældste og mest populære seværdigheder. Tower of London har en særdeles blodig historie præget af tortur og modbydelige slag. Tower stammer tilbage fra 1078, hvor Vilhelm Erobreren grundlagde Tower som en kongeborg. Senere fulgte adskillige ombygninger, og Tower blev blandt andet lavet om til fængsel. I dag emmer Tower stadig af Londons gamle historie og huser blandt andet Englands kronjuveler.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik