LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejsetips

  Rejsetips

  Birmingham rejsetips

  Hvis du overvejer at tage en tur til Birmingham, kan du på denne side finde gode rejsetips til turen. Du kan finde råd til shopping steder, og spændende steder, der kan ses i Birmingham. Hvis du længes efter at komme ud at opleve en masse, så book din rejse nu.

   

  Rejsetips om Birmingham

  Herunder finder du rejsetips indsendt af vores kunder. Vi har inddelt i kategorier for at gøre det nemmere for dig at finde den information, der passer bedst til dig.

   

  Seværdigheder

  Birmingham har det bedste akvarium jeg har oplevet, det er kæmpestort, utroligt velindrettet og virkeligt spændende at besøge. Der er alle slags vandmiljøer, med rigtigt mange fisk, skaldyr, vandlevende pattedyr, der er endda nogle af fiskene, der er kælne.
  Derudover har jeg boet på Hotel Briar Rose. Det er ikke særligt rent, maden er dårlig, men hvis man er sportsfreak, er det måske alligevel det helt rigtige sted at bo. Når der er sportsevents i Birmingham er Hotel Briar Rose fyldt med sportsfans, som har det vældigt sjovt. I baren, som er meget velassoteret, er der kæmpe store tv-skærme, som altid er tændt på sportskanaler.
  Der er desuden mange dejlige restauranter, og 2 store afdelinger af "Waterstones" (Stor boghandel), bøger er en del billigere end i Danmark.

  Annette B.


  Kultur og museer

  Hvis man er lidt tidligt på den når man skal flyve hjem fra Birmingham, ligger der et fantastisk Mortorcykel museum ved den sidste rundkørsel inden lufthavnen. Der kan man nemt tilbringe en time eller to hvis man er lidt motor interesseret og man behøver ikke at være bange for ikke at nå flyet da man kan bruge check-ind automaten i terminalen. Se www.nationalmotorcyclemuseum.co.uk

  Torben A.

  A Fine Institute of Fine Arts!

  The Barber Institute of Fine Arts is connected to the University of Birmingham and is described by the Observer newspaper as "one of the finest small art galleries in Europe"- Monet,Manet,Magritte, Renoir,Rubens...a magnificent coin gallery, concerts (the Music Dept. is also housed in this building)lectures, workshops and family activities. Situated in leafy Edgbaston (home of the famous cricket ground) it´s well worth leaving the bustle of the city centre to experience these surroundings.

  Helen M.  Shopping

  I midten af Birmingham finder du europas største shoppingcenter Bullring. Der kan du finde stort set alt hvad du nu skulle ha brug for! De har et væld af butikker, og man skal nok få en dejlig dag i Bullring om man så er alene, med kæresten, veninderne eller med hele familien! Der er noget for alle! Og bliver du i løbet af dagen små-sulten er der mange lækre cafeer hvor man hurtigt kan nappe noget med på vejen. Ud over det er der også mange lækre restauranter hvor du kan finde god mad til en rimelig pris, nu hvor du garanteret har brugt en stor sum penge i nogle af de mange dejlige butikker der er at finde i centeret! God shopping!!

  Diana S.

  Spar mange penge ved køb af guld og diamanter i Birmingham''s Jewellery Quarter

  Robert C.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik