søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Hong Kong

Fly til Hong Kong

Direkte til Hong Kong fra København

Flyv SAS til Hong Kong året rundt, og oplev den interessante storby. Vi flyver direkte fra København til Hong Kong. I vores lavpriskalender får du nemt et overblik over vores mange ugentlige afgange, og her kan du også booke billetter til Hong Kong fra Stockholm.

Det tager ca. 10 timer og 50 minutter at flyve til Hong Kong, Kinas fjerdestørste by, men hos SAS gør vi alt for, at du får en behagelig tur. Mad, drikke og underholdning ombord er naturligvis inkluderet, uanset klasse.
 

Flyv SAS til Hong Kong 

Tag til Hong Kong året rundt, og oplev en storslået by, hvor øst og vest mødes. I vores lavpriskalender finder du mange ugentlige afgange fra København. Der er også gode forbindelser fra Billund, Aarhus og Aalborg via København. Turen tager med en enkelt mellemlanding ned til omkring 12 timer ud og omtrent 13 timer hjem.

Find din afgang til Hong Kong 
 

Stor børnerabat på flybilletter

Hos SAS er vi glade for at byde passagerer i alle aldre velkommen ombord på vores fly. Derfor har vi store rabatter på flybilletter til de mindste. Hvis du rejser med et barn under to år, kan du få helt op til 90% i børnerabat på flybilletterne, hvis dit barn sidder på skødet af dig under flyvningen. Børn mellem 2 og 11 år får op til 25% i børnerabat, og har naturligvis deres eget sæde.

Læs mere om børnerabat på flybilletter
 

Oplev fordelene ved at flyve SAS

Når du flyver SAS, er der en masse fordele inkluderet i din billet uanset hvilken af vores rejseklasser, du vælger at flyve på. På SAS Go er der altid inkluderet 23 kg bagage, valg af sæde ved check-in 22 timer før afrejse, mad og drikke ombord og meget andet. Du kan også rejse endnu mere komfortabelt på SAS Plus eller SAS Business.

Læs om vores rejseklasser her

Find billige flybilletter til Hong Kong

Tag et kig i vores lavpriskalender, og find vores billigste flybilletter til Hong Kong. Når du falder over et godt tilbud, kan du roligt slå til med det samme. Vi har nemlig 24 timers fortrydelsesret, så hvis tidspunktet alligevel ikke passer, kan du nemt afbestille og finde nogle andre billetter. Bestiller du i god tid, får du desuden de bedste priser.

Find billige flybilletter i vores lavpriskalender
 

EuroBonus – en verden fuld af fordele

Elsker du at opleve verden? Så er EuroBonus lige noget for dig. Som medlem får du nemlig mulighed for at opleve endnu mere af verden. Når du flyver SAS, kan du optjene point, som du enten kan bruge på nye flybilletter, billeje eller hotelophold. Du kan også optjene point i nogle webshops, og når du køber dagligvarer og andre ting med dit EuroBonus-kreditkort.

Oplev verden med EuroBonus

Hong Kong International Airport 

Hong Kong International Airport er en af verdens største og travleste lufthavne. Alene i 2016 passerede mere end 70 000 000 passagerer lufthavnen, som i sin levetid har vundet flere priser, blandt andet som Asiens mest effektive lufthavn og verdens bedste lufthavn. 

Kontakt:

1 Sky Plaza Rd 

Chek Lap Kok

Hong Kong

Tlf.: +852 2181 8888

Hjemmeside  

 

Transport til og fra Hong Kong Lufthavn

I Hong Kong Lufthavn finder du flere forskellige måder at komme ind til centrum af byen. Med eksprestoget, der kører mellem byen og lufthavnen, tager turen kun 24 minutter. Toget kører hvert 10. minut det meste af døgnet. Der kører dog ikke tog om natten. Der kører også mange forskellige busser mellem lufthavnen og forskellige steder i Hong Kong. Ønsker du at tage en taxa, så gå til venstre, når du kommer ud af ankomsthallen.
 

Transport i Hong Kong 

Hong Kong har et af verdens mest effektive offentlige transportsystemer, som både tæller tog, metro, busser, færger og sporvogne. Uanset hvor du skal hen, er det nemt at komme dertil med de mange valgmuligheder og de mange afgange.

Metrosystemet i Hong Kong består af 11 linjer, som kører rundt i hele byen. Metrosystemet tæller også en letbane og en togforbindelse til det kinesiske fastland. Ud over metroen, er der masser af busser i Hong Kong. Ruterne dækker stort set hele regionen, og de er billige og behageligt at køre med.

Der er forskellige måder at købe billetter til den offentlige transport i Hong Kong. En af de mest populære for både lokale og besøgende er Octopus Card, som kan bruges til at købe billetter til de fleste slags offentlig transport, samt som betalingskort i blandt andet kiosker.  

Læs mere om Octopus Card

Kultur og natur i Hong Kong

Hong Kong har været igennem en massiv udvikling på enormt kort tid, hvilket byen tydeligt bærer præg af. Skyskrabere, mulighed for at få arbejde, natur og madkultur er blandt de ting, der tiltrækker mennesker fra hele verden.

Hong Kong er en by fuld af kultur, både når det kommer til traditioner og mad. Samtidig er der en meget international stemning i byen, blandt andet fordi et af de officielle sprog er engelsk, og fordi det attraktive jobmarked tiltrækker mennesker fra hele verden.

Hvis du gerne vil opleve mere end bylivet på din tur til Hong Kong, kan du nemt tage ud i naturen. Hele 40 % af regionen er nemlig dækket af nationalparker, og det tager ikke mere end 20 minutter at komme fra byens travlhed til en tropisk strand.

Find billetter til din rejse Hong Kong

Fakta om Hong Kong

Valuta: Hong Kong Dollar

Tidsforskel: +7

Sprog: Kinesisk og engelsk

 

Den kinesiske ambassade: 

Øregårds Allé 25 

2900 Hellerup

Tlf.: +45 39460889

 

Den danske ambassade i Kina:

1 Dong Wu Jie, San Li Tun

100600, Beijing

Tlf.: +86 (10) 8532 9900


 

Øvrigt

Kina
Beijing
ShanghaiFlere SAS-destinationer