Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

TUR RETUR FRA
Hong Kong

Fly til Hong KongAltid inkluderet i din flybillet til Hong Kong: 23 kg bagage, sædevalg og meget mere...

Det tager ca. 10 timer og 20 minutter at flyve til Hong Kong, Kinas fjerdestørste by, men hos SAS gør vi alt for, at du får en behagelig tur. Mad, drikke og underholdning ombord er naturligvis inkluderet, uanset klasse.

Det meste er inkluderet i din flybillet, når du flyver til Hong Kong med SAS. Vi har tænkt på det meste både før, under og efter rejsen:


• 1 stk. bagage á 23 kg
• 8 kg håndbagage
• 24 timers fortrydelsesret
• Online eller mobil check-in
• Mad og drikke ombord
Børnerabat, op til 90%

Find din næste flyrejse til Hong Kong her på siden eller download vores App. På den måde kan du altid booke rejser og checke ind, når du er på farten.

 

EUROBONUS – FÅ EKSKLUSIVE FORDELER OG GODE TILBUD

Med EuroBonus er du garantert en rekke fordeler på flyreisen din, så meld deg på EuroBonus gratis allerede i dag. 

Du tjener poeng hver gang du reiser med SAS. Du kan også tjene poeng ved bl.a. hotellbestilling, billeie, bensin, drosje og shopping, som du kan løse inn for å få mange forskjellige fordeler og rabatter.  

EuroBonus gir deg en mer komfortabel, fordelaktig og enkel reise – så bruk kortet allerede fra i dag og tjen poeng.

Les om alle fordelene ved Eurobonus


Hong Kong International Airport

SAS flyver til Hong Kong International Airport, som ligger ca. 34 km øst for bymidten, 5 dage om ugen. Fra lufthavnen er der smidig transport til byen med f.eks. ekspress-toget Airport Express MTR, der kører flere gange i timen.

Billige billetter til Hong Kong

Du kan spare både tid og penge, når du flyver til Hong Kong. Hvis du booker tidligt, kan du som regel få fat i de billigste billetter. Husk at du har 24 timers fortrydelsesret på sas.dk, så book bare billetten! Dette gælder også for vores laveste priser – og så koster fortrydelsesretten ingenting at bruge. Du skal bare afbestille inden for 24 timer efter booking, og der skal være mere end 12 timer til afgang.

Elsker du billige flybilletter? Se vores aktuelle tilbud her

Billige flybilletter til Kina

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.