LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly

  Fly

  ALTID INKLUDERET I DIN FLYBILLET TIL OG FRA KØBENHAVN: 23 KG BAGAGE, SÆDEVALG OG MEGET MERE…

  Om du er på en kort eller lang flyvning, kan vi godt lide, at du har det godt, når du er i luften. Derfor serverer vi kaffe og te om bord, og dagens avis giver vi dig mulighed for at downloade i vores App – alt sammen uden ekstra betaling, naturligvis. Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele:

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten
  • Sædevalg er med i prisen
  • Online check-in
  • Kaffe og te
  • Op til 90 % børnerabat

  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til eller fra København direkte på mobilen.


  FLERE END 100 DAGLIGE FLYAFGANGE TIL OG FRA KØBENHAVN

  Vi flyver til og fra Københavns Lufthavn (CPH) - vores knudepunkt i Danmark. Vi har dagligt flere hundrede flyafgange til og fra København - indenrigs som internationale. Bor du i Jylland, kan du nemt flyve til det store udland fra Billund, Aarhus eller Aalborg ved at flyve over København. Med en flyvetid på ca. 30 min. kan du hurtigt være fremme i Københavns Lufthavn, hvad enten du rejser til København for arbejde eller fornøjelse.

  Få praktisk information om København Lufthavn

  BILLIGE FLYBILLETTER TIL KØBENHAVN – BOOK I GOD TID OG SPAR PENGE!

  Du kan spare både tid og penge ved at flyve til København. Hvis du vil rejse billigt til København med os, anbefaler vi, at du bestiller din flybillet i god tid – på den måde kan du få fingrene i de bedste priser. Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris her på siden: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.

  FÅ GODE TILBUD OG RABATTER – BLIV MEDLEM AF VORES FORDELSPROGRAM EUROBONUS

  Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Oven i hatten får du en masse fordele - bl.a. medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Du kan også optjene point, når du f.eks. booker hotel og bil hos vores mange partnere verden rundt, og dine point kan du med et snuptag omsætte til rabat på flyrejser eller bruge til shopping i vores webshop. Optjen point på din tur til København – tilmeld dig EuroBonus gratis.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik