LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  TUR RETUR FRA
  Storbyferie

  Storbyferie

  Storbyferie i New York – en dynamisk og spændende storby

  For mange er New York indbegrebet af en storby – med over 8 mio. indbyggere i centrum, og mere end 150 forskellige nationaliteter repræsenteret, er New York om noget en dynamisk og pændende by! Flyv billigt med SAS på storbyferie til New York og oplev alt, hvad denne fascinerende metropol har at byde på.

  New York - The Big Apple

  I New York kan man opleve alt, hvad en rigtig storbyferie kræver – kunst, kultur, shopping og café- og restaurantliv. I New York er tempoet hurtigt, og kunst- og designtendenser skifter hele tiden. Kunst kan opleves både på de store etablerede museer som Metropolitan Museum of Art, Guggenheim Museum og Museum of Modern Art (MoMA) såvel som på større og mindre gallerier rundt om i byen og i selve bybilledet – byen er fyldt med street-art. Der er uenighed om, hvorfor NYC kaldes The Big Apple, men der er ingen tvivl om, at når det kommer til kulturelle tilbud, er byen ”det største æble på træet”.

  Streets og Avenues

  Manhattan er et gitter af Streets og Avenues, men byen er aldrig labyrintisk på grund af sin logiske opbygning. Byen er inddelt i Uptown, Midtown og Downtown, og gadenumrene stiger, jo længere Uptown man bevæger sig. Midtown er hjemsted for nogle af de New Yorks mest ikoniske steder – Chrysler-bygningen, Empire State Building og FN-bygningen for at nævne nogle stykker. Men også Downtown Manhattan byder på spændende oplevelser - besøg nogle af de spændende kvarterer på Manhattans sydspids, for eksempel Soho eller TriBeCa, hvor der er masser af gode caféer og interessante butikker. Eller tag turen ud til Brooklyn over Brooklyn Bridge og oplev New Yorks nye spirende kreative miljø i New Yorks mest befolkede bydel.

  Tag med SAS på storbyferie i New York

  Flyv med SAS på storbyferie i New York, og oplev alt hvad The Big Apple har at tilbyde! SAS gør det let og bekvemt for dig – Vi flyver direkte København-New York, og du nyder godt af alle SAS’ fordele. Du kan blandt andet checke ind online hjemmefra og dermed spare tid i lufthavnen. Du optjener desuden EuroBonus-point på din flyvetur til New York. Book din storbyferie til New York i dag her på siden!

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik