Fly til Tampere

We are travelers.

SAS flyver til Tampere i Finland fra/via Oslo, København eller Stockholm (afhængigt af ruten).

Vi flyver fra alle vores destinationer i Europa, USA (Boston, Chicago, Los Angeles, Miami, New York, San Francisco og Washington D.C.) og Asien (Tokyo, Shanghai og Beijing).

Vi flyver til de fleste af vores destinationer året rundt. Nogle af vores destinationer er sæsonbestemte.

SAS’ kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis rejsen bookes mindre end 24 timer før afgang, kan du afbestille den op til 12 timer før afgang.

Fordele ved din flyvning til Tampere – book nu

Hvis du booker dine flybilletter hos SAS i god tid, er chancen for at finde et godt tilbud større. Du kan få det fulde overblik over alle SAS’ destinationer i vores lavpriskalender. Alle SAS’ destinationer samlet ét sted. Alle vores kunder har 24-timers fortrydelsesret på alle bookinger. Hvis du ser et godt tilbud, kan du booke det i dag og beslutte dig i morgen.

Rabatbilletter for børn

Oplev Tampere med børnene. SAS tilbyder op til 90% rabat på børnebilletter, så det er mere overkommeligt at tage børnene med på din tur til Finland.

fly til Tampere, og besøg Finland mest elskede by

Med den smukke beliggenhed mellem to store søer i det sydlige Finland er Tampere en charmende by med industrielle bygninger forvandlet til moderne restauranter, en række museer og verdens højeste ås.

Når du ikke udforsker museumskomplekset Vapriiki med fem forskellige museer eller nyder den uhindrede udsigt til byen fra Pyynikki-observationstårn, strækker du måske benene i Hatanpaa Park eller vandrer op ad Pyynikkis store ås.

Listen over ting at lave i Tampere er lang, og der er noget for enhver.

Tampere

Selvom Tampere er en af Finlands største byer, er den forholdsvis lille og har masser af charme. Gør dig klar til flere museumsbesøg, ro ud på en af de nærliggende søer, eller spis finsk mad i verdensklasse på en af byens mange ombyggede restauranter.

Flyv med SAS til Pirkkala lufthavn, så du ankommer veludhvilet og klar til at tage hul på ferien.

Tampere Pirkkala lufthavn

Tampere er perfekt til en familieferie. Og der er masser at foretage sig for alle i familien. Nyd en charmerende ferie i Finland, og besøg Tampere.

Vores SAS App er din ven på rejsen. Book, opdatér, opgrader, check ind og gem dit boardingpas i appen. Mere information om SAS Appen

Vil du se verden? Du kan flyve til næste alle lande i verden med Scandinavian Airlines og vores partnere i Star Alliance. Her flyver vi hen

Altid inkluderet på din rejse til Tampere

Hos SAS bestræber vi os på, at alle vores kunder får en behagelig rejse fra A til B. Uanset hvilken billettype du har, får du altid visse af SAS’ kundefordele. Nem online check-in, kaffe og te ombord og brug af SAS App er inkluderet i din flyvning til Tampere.

Vil du have endnu mere komfort på rejsen? Når du opgraderer din aktuelle flybillet til den næste rejseklasse får du adgang til Fast Track, SAS Lounges, prioriteret boarding, gratis WiFi (hvis tilgængeligt) samt inkluderede måltider og snacks ombord.

Inkluderet i din rejseklasse: SAS GO SAS PLUS
24-timers fortrydelsesret Ja Ja
Håndbagage 1 x 8 kg 2 x 8 kg
Indchecket bagage
Light

No

Smart/Pro

1 x 23 kg

2 x 23 kg
Fast Track* Nej Ja
SAS Lounge* Kan tilføjes mod et gebyr Ja
Mad og drikke Nej Ja

CO2-kompensation med SAS EuroBonus

We are travelers.

EuroBonus giver dig mere af verden. Det er det mest populære loyalitetsprogram for rejsende i Skandinavien. Som medlem af EuroBonus, kan du optjene point, når du flyver med os og vores partnere i Star Alliance. Du kan blandt andet bruge pointene til at betale for din næste rejse, opgraderinger eller billeje.

Vi CO2-kompenserer for flyvninger med Scandinavian Airlines, når der tilføjes et EuroBonus-nummer på bookingen. Læs mere om, hvordan vores bæredygtighed fungerer

Hotel tilbud