søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Tampere

Fly til Tampere

Book en billig flyrejse til Finlands næststørste by Tampere (Tammerfors), som byder på masser af aktiviteter og er perfekt til en ferie rejse. Byen ligger smukt placeret mellem Pyhäjäryi og Näsijärvi, to store søer. Oplev det historiske kulturliv eller tag på shopping-tur i byens charmerende kvarterer.

 

Du kan rejse billigt med fly til Tampere

Rejs med fly til Tampere – byen med de grønne parker og det blå vand. Oplev det traditionsrige teater, der er en vigtig attraktion i byen. Besøg de mange caféer hvor stemningen er indbydende og afslappet. Det er nemt at rejse på ferie i Finland, og SAS har mange afgange om ugen.

Kultur i Tampere

Tag på oplevelse i Tamperes rige teaterliv med de små teatergrupper typisk med rod i arbejderbevægelsen og det offentlige forum.


Arkitektur i Tampere

Oplev Tamperes enestående arkitektur fra de klassiske til de mest moderne udtryk. Se bl.a. det imponerende centralbibliotek.


Tampere Jazz Festival

Den verdensberømte jazzfestival, Tampere Jazz Happening, får verdensstjernerne til at komme tilbage år efter år.

Hvad skal man lave i Tampere?

Tampere – byen med de grønne parker og det blå vand – tilbyder om sommeren masser af vandsportsaktiviteter ved havnen.


Transport


Bus

Bus nummer 61 kører mellem lufthavnen og Tampere centrum. Den afgår fra Pyynikintori og ruten er Keskustori-Hatanpää motorvej-Härmälä-Pirkkala-lufthavn. Stopper ved busstop på vejen, ved anmodning. Turen tager omkring 40 min.


Taxa

Turen fra lufthavnen til Tampere centrum tager omkring 20 min. Lufthavnstaxa, tlf: 0100 4131.

Øvrigt

Finland
RejseforsikringFlere SAS-destinationer