søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Uledsagede børn

Hvis din rejse er indenfor Norge og inkluderer Widerøe (WF), bedes du foretage din booking her.

Dit barn er i sikre hænder både før, under og efter flyrejsen med vores service for uledsagede børn. Vores service for uledsagede børn sikrer, at dit barn bliver ført gennem sikkerhedskontrollen, til gaten og ombord på flyet, introduceret til flypersonalet, ledsaget under alle forbindelser, hjulpet med sin bagage og gennem tolden og paskontrollen og afleveret til den rette person på destinationen (som skriftligt autoriseret af en forælder/værge). Dit barn vil også få noget at spise og drikke under flyvningen.

  • Book online ovenfor for børn i alderen 5-11 år, som skal rejse inden for Skandinavien og Europa.
  • Forælderen/værgen skal udfylde en formular med barnets personlige oplysninger, rejserute og navnet på den person, som vil møde barnet ved ankomst. Klik på denne formular: handling-advice-unaccompanied-minor.pdf
  • Kontakt SAS Sales & Service angående børn i alderen 12-17 og for rejser til andre dele af verden.

REGLER FOR ULEDSAGEDE BØRN


For børn i alderen 12-16 år, som rejser alene uden assistance, kræver nogle lande skriftligt samtykke fra en forælder/værge.

Forælderen/værgen skal udfylde en formular med barnets personlige oplysninger, rejserute og navnet på den person, som vil møde barnet ved ankomst. Klik på denne formular: handling-advice-unaccompanied-minor.pdf

En forælder/værge bør hjælpe barnet med at checke ind og aflevere bagage. Bemærk venligst, at forælderen/værgen skal fremvise gyldig ID ved check-in og vente i lufthavnen, indtil flyet letter.

I henhold til EU-bestemmelser må kun den person, som rejser og er i besiddelse af et boardingkort, komme igennem sikkerhedskontrollen og ind i transitområdet.  

Den person, som møder barnet ved ankomsten, skal også fremvise et gyldigt ID.

I tilfælde af en forsinkelse eller andre uforudsete situationer vil dit barn blive ledsaget, og vi vil holde dig informeret som forælder/værge. Bemærk venligst, at hvis der er usikkerhed om landingen på en destination som følge af vejrforhold eller andre usædvanlige forhold, tillader vi ikke uledsagede børn på flyvningen.