Specialmenuer

På SAS-flyvninger med måltidsservice tilbydes specialmåltider.

Specialmåltider er tilgængelige på rejser til/fra Asien og USA. Gælder også rejsende på SAS Plus på flyvninger på 80 minutter eller mere inden for Europa og til/fra Beirut. Hvis du beslutter dig for at bestille et specialmåltid, vil det erstatte standardmåltidet.

Nyheder – når du rejser på SAS Go til/fra Asien og USA, kan du nu anmode om et særligt måltid online.

Måltider

Asiatisk vegetarmenu

Smagfuldt vegetarmåltid med begrænset brug af mælkeprodukter. Kun tilgængeligt på flyvninger til Asien og USA.

Vegansk måltid

Måltid uden kød, mælkeprodukter, honning og æg.

Lakto-ovo vegetarmenu

Vegetarisk måltid, som kan indeholde mælkeprodukter og æg.

Laktosefrit og glutenfrit måltid

Måltid tilberedt til rejsende med laktose- og glutenintolerance.

Måltid tilpasset børn (2–11 år). Fås på europæiske flyvninger og flyvninger til/fra USA med afgang efter kl. 09.30 lokal tid.

Detaljeret information om måltider til børn.

Peanutallergi

Vi serverer ikke peanuts som snacks under flyvningen eller som en ingrediens i et måltid. Hvis du er allergisk over for peanuts, bør du altid informere kabinepersonalet, når du går ombord på flyet, så de kan informere andre rejsende om din allergi.

Andre allergier

Andre typer allergener såsom nødder, frø og grøntsager findes som snacks eller ingredienser i måltider på SAS-fly. Desværre er det ikke muligt for os at forhindre dette.

Alle vores måltider er tilberedt på faciliteter, hvor nødder og andre allergener er til stede. Der er derfor en risiko for, at spor af nødder og andre allergener kan være til stede, selv i tilfælde, hvor allergenet ikke er en del af en opskrift eller er anført som ingrediens.