søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Pisa

SAS flyver dig videre til en by med en fantastisk historie og kunst – nemlig Pisa. Byen, der er kendt for det sjove, skæve tårn, byder på meget mere end bare det. Oplev Pisa, der både er en universitetsby og en by fyldt med spændende historie og kultur. 
 

København Pisa direkte

Flyv bekvemmeligt til Pisa fra København med SAS. Du kan flyve direkte fra København til Pisa på to timer og 20 minutter eller med mellemlandinger ned til ca. tre timer og 35 minutter.

Find dit fly fra København til Pisa
 

Oplev Pisa

Når man tænker på Pisa, tænker man samtidig på det skæve tårn, som er så velkendt hos mange. Hvem har ikke drømt om at tage sit eget sjove og unikke billede ved tårnet? Det skæve tårn eller Campanilen, blev bygget på byens storhedstid, da domkirken skulle have et klokketårn i 1173.

Du kan gå op på de forskellige etager og kigge ud til en smuk udsigt. Lige ved siden af tårnet finder du domkirken, som blev bygget af kunstneren Bonanno. Kirken har smukke søjler oven på hinanden og indenfor finder du den berømte prædikestol.

Dåbskapellet, Battistero di San Giovanni, som Giovanni og Nicola står bag, har de fineste byzantinske relieffer og søjler, og er klart et besøg værd.

Så er der ikke meget mere til Pisa, tænker du? I det tilfælde tager du fejl. Pisa er en by, hvor den italienske kultur skinner frem, og det ville derfor være skamløst, hvis man ikke tog tid til at opleve den.

Slap af på de mange hyggelige cafeer, hvor du kan få en skøn tiramisu med en kop kaffe, eller en dejlig italiensk is i autentisk stil. Prøv de italienske restauranter for en pizza eller noget lækkert pasta.

Hvis du vil shoppe og forkæle dig selv lidt, så tag til Borgo Stretto, Borgo Largo eller Corso Italia, og se en masse forskellige butikker.
 

Altid inkluderet i dine flybilletter til Pisa

Du skal flyve med SAS videre til det skønne Pisa, og vi har sørget for at inkludere en masse fordele i dit København Pisa fly, så du får den bedste rejse. 

SAS Go:  

Vil du kun medbringe håndbagage til Pisa? Så kan du med fordel flyve med SAS Go Light, og kun medbringe håndbagage på max 8 kg. samt en mindre personlig taske. Uanset rejseklasse, så får du altid en behagelig tur med SAS.