søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Zürich

SAS flyver dig til den største by i Schweiz, nemlig Zürich. Smag på ost og chokolade og få en helt anden smagsoplevelse, end hvad du kender til herhjemme. Zürich tilbyder en unik ferieoplevelse med storbyliv og ro på samme tid.

Er du tilmeldt SAS EuroBonus? Med EuroBonus kan du optjene point, hver gang du rejser med SAS. Du kan bruge dine EuroBonus-point på dine næste flybilletter, hoteller, biludlejning og meget mere!

Tilmeld dig EuroBonus her
 

Flyv direkte med SAS – København Zürich

SAS tilbyder daglige direkte afgange fra København til Zürich og daglige afgange med 1–2 mellemlandinger fra Aalborg, Århus og Billund. Når du flyver direkte fra København får du en flyvetur på 1 time og 40 minutter. 

Vil du finde billige København Zürich fly – Så kan du tjekke vores lavpriskalender, hvor du altid kan finde aktuelle tilbud. 
 

Oplev Zürich

Lake Zürich er populær, og her kan du tage en sejltur og se byen eller slappe af i det hyggelige område. Schweiz er kendt for sin fine chokolade af høj kvalitet men kaffen er lige så lækker her. Sørg for at få smagt på den gode kaffe og chokolade, når du befinder dig i Zürich.

Zürich Operahus blev bygget i 1891 i fineste neo-barokstil, og her kommer mange store kunstnere. Find Botanisk Have i Zürich og gå rundt i den smukke have eller besøg Löwenbräu Areal som er en høj bygning med flere anlæg af både national og international kunst.

Zürich er også kendt for sin smukke natur, og der er flere parker at se. En speciel én er Chinese Garden Zürich, men du kan også opleve Zürich om vinteren med en svævebanetur ved Mount Titlis og se området fra oven. 
 

Inkluderet i din flybillet til Zürich

Din rejse går videre til Zürich, og vi har derfor sørget for at inkludere en masse fordele i din flybillet.

SAS Go: 

Vil du kun medbringe håndbagage til Zürich? Så kan du med fordel flyve med SAS Go Light, og kun medbringe håndbagage på max 8 kg. Samt en mindre personlig taske.